Vyhlašujeme soutěž o Pokémon GO karetní sety!
i Zdroj: Pokémon
Novinka Vyhlašujeme soutěž o Pokémon GO karetní sety!

Vyhlašujeme soutěž o Pokémon GO karetní sety!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 9. 2022 13:00

Kvůli technickým komplikacím se nám vyhlášení bohužel zpozdilo, ale jsme rádi, že tak můžeme konečně učinit! Jako omluvu budeme nakonec vyhlašovat rovnou čtyři výherce, kterými jsou: David K., Jirka H., David J. a Věra S.. Všechny výherce jsme kontaktovali na email a gratulujeme jim! Všem ostatním moc děkujeme za účast.

Reklama

PŮVODNÍ ZPRÁVA


Pokémóni jsou fenoménem, který se popkultury drží už po desítky let. Kdo doma neměl alespoň nějaké karty Pokémónů jako by nebyl. Značce se ale daří držet krok s dobou a kromě velice populárního Pokémon GO se před několika lety roztrhl pytel se sběrateli vzácných karet, jejichž cena stoupala ke stovkám tisíc korun.

Není tak divu, že Pokémon Company spojuje své dvě silné divize - tedy mobilní Pokémon GO a karty - a vydává několik setů. První z nich je Pokémon TCG: Pokémon GO Poké Ball, kde dostanete karty ve stylovém plechovém poké ballu. Ten si pak můžete vystavit po boku vzácných karet získaných z obsažených tří booster packů.

Vyhlašujeme soutěž o Pokémon GO karetní sety!
i Zdroj: Pokémon

Druhým setem je Pokémon TCG: Pokémon GO V Battle Deck, kde se proti sobě postaví dva balíčky v čele s Mewtwo a Melmetalem. Kromě zmíněných balíčku, v každém po 60 kartách, získáte také další předměty obohacující celý zážitek z boje. 

A o oba zmíněné sety si dnes zasoutěžíme! Klasicky stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku:


Pokémon GO Poké Ball obsahuje kromě tří booster packů ještě další předmět. O který jde?


Správnou odpověď naleznete třeba na oficiálních stránkách. Své odpovědi posílejte na soutez@hrej.cz s předmětem POKÉMON. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama