Soulsovka Thymesia se odkládá v reakci na demo. Morové město navštívíme o několik dní později
i Zdroj: OverBorder Studio
Novinka Soulsovka Thymesia se odkládá v reakci na demo. Morové město navštívíme o několik dní později

Soulsovka Thymesia se odkládá v reakci na demo. Morové město navštívíme o několik dní později

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 7. 2022 09:50

Souls-like žánr inspirovaný hrami studia FromSoftware nadále motivuje různé vývojáře k tvorbě podobných, leč zčásti odlišných titulů. Thymesia, o kterém jsme se vám zmiňovali před pár měsíci, je jednou takovou hrou. Toto nové RPG od vývojářského studia OverBorder slibuje příklon k rychlé a nekompromisní akci Bloodborne, kterou předvedlo už v rámci duma z průběhu května. Samo demo rovněž lákalo, že se plné verze dočkáme 9. srpna. Jak se však nově dozvídáme, hra s lehkým zpožděním dorazí až 18. srpna.

Reklama

  • Thymesia od vývojářského studia OverBorder se odkládá z 9. na 18. srpna
  • Původem odkladu je zapracování připomínek k dříve dostupné demoverzi 

Důvod zpoždění byl vývojáři oznámen na kanálech Steamu i Twitteru. V obou případech zaznělo, že k rozhodnutí hru odložit vedla vývojáře reakce hráčů na nedávné demo. „Po vyslechnutí zpětné vazby od komunity, která se zúčastnila nedávného dema na Steamu, jsme učinili těžké rozhodnutí posunout datum vydání Thymesia o několik dní na 18. srpna. Jsme 100% odhodláni udělat z Thymesie nejlepší možný zážitek a těch pár dní navíc nám to umožní díky implementacím změn a oprav, které byly požadovány na všech platformách," uvádějí vývojáře.

Když vývojáři ve vysvětlení hovoří o „všech platformách“, je dobré upřesnit, že svými slovy míní pouze ty, které náleží do současné konzolové generace, tedy PS5 a Xbox Series, a PC. Co se týče příběhového pozadí, které nás hrou bude provázet, studio už dříve naznačilo, co můžeme asi čekat. 

Hra vylíčí osud kdysi slavného království Hermes, jež se vlivem extrémní alchymie potácí v situaci naprostého úpadku a morové epidemie. Během několika málo dní se království propadlo do chaosu, kdy se infikovaná monstra začala prohánět jeho ulicemi. Corvus coby maskovaný mstitel se tak stává poslední nadějí osudu Herma, když se do jeho ulic pouští s rouškou havrana a morovými schopnostmi. Pravda, jak království očistit, je však obklopena nebezpečím a rouškou tajemna. Nachází se kdesi v podhoubí Corvovy narušené mysli, přičemž chce-li ji získat, musí cestovat za obnovou svých vzpomínek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama