Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie?

Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie? | Kapitola 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 7. 2021 17:20

Seznam kapitol

1. ČERSTVÉ UKÁZKY 2. NOVÁ OZNÁMENÍ 3. PERIFERIE

Včera večer se o slovo přihlásil francouzský vydavatel Nacon. V půlhodinové prezentaci představil chystané herní novinky, došlo na zcela nová oznámení, updaty k titulům, o nichž už nějaký čas víme, část akce byla věnována také herním periferiím. To vše jsme pro vás shrnuli do jednoho článku.

Reklama

CLASH - ARTIFACTS OF CHAOS

Na akci došlo také na zcela nová oznámení. Patří sem třeba Clash - Artifacts of Chaos. Pamětníci si možná vzpomenou na mlátičku Zeno Clash z roku 2009 zasazenou do prazvláštního světa Zenozoik. Právě tam se studio Ace Team vrací s další hrou.

Clash - Artifacts of Chaos zaujme bizarní stylizací a roztodivnými potvorami. Do nich se hlavní hrdina pustí holýma rukama, souboje evidentně stojí hlavně na boji beze zbraně, ale kdo ví, třeba se ke slovu dostane i obří kladivo, které podivný hrdina tahá na zádech. Ze záběrů je také patrné, že bude možné přepínat mezi first-person a third-person kamerou. Kdy hra vyjde zatím není známo. 


AD INFINITUM

Do této kapitoly spadá také Ad Infinitum, byť už o značce nějakou dobu víme (na první oznámení došlo už před šesti lety). Horor zasazený do první světové války byl nejprve ve vývoji pod studiem Strixlab, v roce 2018 ale převzal otěže německý tým Hekate. O rok později se dokonce objevily záběry přímo ze hry, pak ale nastalo podezřelé ticho. 

Nový trailer nemá ani minutu, o hře samotné toho příliš neprozradil. Došlo však na změnu loga, což také poukazuje na možný restart celého vývoje. Příběhová premisa však zůstává stejná. Německý voják se vrací z fronty, nemůže se ale zbavit hrůzostrašných nočních můr. Jedna z nich se ostatně objevuje i v traileru. A právě trauma z války se hráči musí pokusit překonat. Hra by se měla objevit někdy v roce 2023, a to na konzolích i na PC.


ROBOCOP 

Posledním překvapením je herní adaptace RoboCopa. I v tomto případě nemáme k dispozici mnoho detailů, o tom, jak bude policejní kyborg vypadat, si ale můžeme udělat představu na základě předchozí práce studia Teyon. 

To už se totiž stříbrným plátnem jednou inspirovalo. Terminator: Resistance vyšel koncem roku 2019, v recenzích však bohužel posbíral průměrné známky. Je tedy otázkou, jak se autoři popasují s RoboCopem. Hra by měla vyjít někdy v roce 2023.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama