Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie?

Souhrn z prezentace Nacon Connect - co se na nás řítí z Francie?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 7. 2021 17:20

Seznam kapitol

1. ČERSTVÉ UKÁZKY 2. NOVÁ OZNÁMENÍ 3. PERIFERIE

Včera večer se o slovo přihlásil francouzský vydavatel Nacon. V půlhodinové prezentaci představil chystané herní novinky, došlo na zcela nová oznámení, updaty k titulům, o nichž už nějaký čas víme, část akce byla věnována také herním periferiím. To vše jsme pro vás shrnuli do jednoho článku.

Reklama

VAMPIRE: THE MASQUERADE - SWANSONG

Z některých upoutávek bohužel vyšlo najevo, že byla daná hra odložena. Příkladem je Vampire: The Masquerade - Swansong. RPG mělo vyjít ještě letos, nový termín však odkazuje na únor příštího roku. Trailer je složen z filmečku, po němž následuje krátká ukázka přímo ze hry.


THE LORD OF THE RINGS: GOLLUM 

O slovo se přihlásilo také studio Daedalic Entertainment. Ukázka z The Lord of the Rings: Gollum se tentokrát neomezovala pouze na Morijské doly, Gollum se totiž podívá i do veselejšího Temného hvozdu a dalších lokací, které chtějí autoři představit z trochu jiného úhlu pohledu. Navíc už také známe podobu dalších postav, ukázali se Thranduil, Mouth of Sauron a Gandalf. Hra by měla vyjít koncem příštího roku.


STEELRISING

Na prezentaci jsme se podívali i do dávné historie, konkrétně do Paříže roku 1789. Autoři Greedfall nabídli trailer k chystané novince Steelrising, odprezentovali především možnosti soubojového systému. Pokud snad někdo čekal, že by se plechový bodyguard Marie Antoinetty mohl objevit ještě letos, bude zřejmě trochu zklamaný. Vyšlo totiž najevo, že se hra objeví nejdříve za rok.


TEST DRIVE ULIMITED: SOLAR CROWN

Nadšenci do virtuálních závodů netrpělivě vyhlíželi ukázku z pokračování Test Drive Unlimited. Ta se skutečně objevila, přičemž zároveň prozradila region, po němž se hráči budou prohánět. Solar Crown přiveze Hongkong, konkrétně tedy menší ostrov Hongkong, který chtějí vývojáři zpracovat 1:1. Na gameplay záběry je však i nadále příliš brzy. Hra ostatně vyjde až příští rok v září.


RIMS RACING

Když už jsme u toho závodění, rovnou můžeme zmínit ukázku věnovanou RiMS Racing. Ta se soustředila především na oznámení spolupráce s hudebníky z uskupení The Bloody Beetroots, na soundtracku se podílí Sir Bob Cornelius Rifo.


WRC 10

A v jízdě pokračujeme, tentokrát už ale na čtyřech kolech. Letos v září vyjde další díl závodní série WRC, a protože soutěž slaví padesátileté výročí, chce se studio ohlédnout do historie na památné momenty spojené s motorsportem. Hráči tak budou mít možnost zavzpomínat třeba na slavná vítězství Sébastiena Loeba a další pamětihodné chvíle, které budou zabalené do speciální výroční edice.


SESSION

Projížďku zakončíme na těch nejmenších kolečkách. Skejťácký simulátor Session přijel s oznámením, že se plné verze dočkají také hráči na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5. Titul zde vyjde souběžně s verzemi pro PC a konzole Xbox. Stále však nebylo prozrazeno, kdy se tak stane. Hra je od září roku 2019 k dispozici v režimu předběžného přístupu na Steamu, později dojela také do programu Xbox Game Preview.


BLOOD BOWL 3

Další odklad se týká třetího dílu krvavého Blood Bowl. Ten byl navíc naposledy odložen začátkem února, jako nový termín byl určen srpen letošního roku. Zdá se ale, že autoři potřebují více času, trojka byla totiž znovu posunuta až na únor 2022. Prezentace se věnovala především chystané singleplayerové kampani, která se točí kolem války několika sponzorů, mezi nimiž nechybí třeba Bugman's Beer nebo firma produkující nechutné hamburgery - Nurgle King.


RUGBY 2022

Ostrý americký fotbal ve fantasy kulisách doplnil také o poznání realističtější počin od studia EKO Software - Rugby 2022. CGI ukázka byla lehce naředěna záběry přímo ze hřiště, takže si sami můžete udělat obrázek o tom, kam se sportovní série posunula. Autoři pro další ročník připravují pokročilejší AI systémy a několik úrovní obtížnosti, o výsledku se přesvědčíme koncem ledna příštího roku, kdy Rugby 2022 vychází.


ROGUEBOOK

Prostor dostala také karetní novinka Roguebook, pod níž je podepsán i Richard Garfield, autor Magic: The Gathering. Hra vyšla teprve v polovině června, vývojáři však už nyní lákají na bonusový obsah, který se obdrží všichni majitelé základní hry zcela zdarma.


ROGUE LORDS

Čertovina v podobě Rogue Lords se prezentuje jako taktická rogue-like záležitost, kde si můžete zahrát za samotného ďábla. Tomu navíc pomáhají další notoricky známé postavy, třeba hrabě Drákula, Bílá paní nebo Bloody Mary. Jde o jednu z mála her, kterých se dočkáme ještě letos, termín vydání je stanoven na 30. září.


LIFE SIMULATORS

Simulátory všeho druhu se i nadále těší velké popularitě. Skutečnost reflektuje i společnost Nacon, už začátkem roku oznámila, že se nyní pracuje na několika titulech se zaměřením na různé obory. Ve výčtu se objevuje Chef Life: A Restaurant Simulator, Hotel Life: A Resort Simulator nebo Train Life: A Railway Simulator. V budoucnu se objeví také Surgeon Life: A Hosptial Simulator nebo Architect Life: A Building Simulator.

 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama