Soubory Fortnite ukazují na spolupráci s Uncharted, ještě před tím do hry dorazí zpěvák Bruno Mars
i Zdroj: Hrej.cz
Uncharted (film) Novinka Soubory Fortnite ukazují na spolupráci s Uncharted, ještě před tím do hry dorazí zpěvák Bruno Mars

Soubory Fortnite ukazují na spolupráci s Uncharted, ještě před tím do hry dorazí zpěvák Bruno Mars

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 2. 2022 09:59

Battle royale Fortnite se neustále plní novými skiny a úkoly, které se často inspirují mimo dílny Epic Games. Vývojáři se nebojí ani spolupráce se svými „konkurenty“ využívající svolnost studia ke své reklamě. Podle dataminerů by k této situaci mělo dojít i během února, a to ve spojení se značkou Uncharted.

Reklama

  • Fortnite bude nejspíše lákat na nadcházející film Uncharted
  • Soubory hry obsahují zmínku o mapě pokladů
  • Ještě před tím hra dostane skin Bruna Marse a Andersona Paaka

V souborech hry se objevil úkol, jehož vydání je dle dostupných informací naplánováno na 17. února. Hlavním cílem bude „získat poklad pomocí mapy pokladů Uncharted“. Samotný film, na kterém Sony pracovalo dlouhá léta, vychází v USA jen o den později (u nás už 10. února). Prozatím není jasné, zda se do Fortnite dostane i skin Nathana Drakea.

Fanoušci ale nemusí zoufat, katalog skinů totiž brzy uvítá jiné populární postavy. V rámci Icon Series, oslavující populární tvůrce či jiné tváře současné kultury, se do hry dostanou zpěváci Bruno Mars a Anderson Paak. Jejich skladby zazní i ve Fortnite Radio, tedy virtuální hudební stanici, jejíž písničky slyšíte při použití vozidla přímo ve hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama