Sony oznamuje nový ročník MLB The Show. Přináší pestré barvy, na obalu pálí Jazz Chisholm
i Zdroj: Sony San Diego / MLB The Show
MLB The Show 23 Novinka Sony oznamuje nový ročník MLB The Show. Přináší pestré barvy, na obalu pálí Jazz Chisholm

Sony oznamuje nový ročník MLB The Show. Přináší pestré barvy, na obalu pálí Jazz Chisholm

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 1. 2023 09:22

Studio Sony San Diego pomalu finišuje další ročník virtuálního baseballu MLB The Show. První ukázka tradičně nepřináší žádné záběry nebo podrobnosti přímo o hře, ale soustředí se na sportovní hvězdu z přebalu. Tou je pro letošek středopolař Jazz Chisholm Jr.

Reklama
Reklama

  • MLB The Show 23 zdobí Jazz Chisholm Jr.
  • Hra po něm nese pestrobarevné ostrovní motivy
  • Vyjde 28. března

Chisholm se narodil na Bahamách, odkud se musel vypracovat do amerického ligového systému. Právě jeho skromný původ reflektuje první teaser trailer hry, který hýří ostrovními barvami a odkazuje na životy malých baseballistů, kteří sní o kariéře v nejvyšší lize. Do MLB nakoukl Chisholm poprvé v roce 2020, nedlouho po příchodu do Miami Marlins, kam byl vyměněn z Arizony.

V loňské sezóně i přes zranění předváděl slušné výkony a objevil se i v All Star Game. Dlouhodobě hrál na pozici druhé mety, až odchod Luise Arraeze před několika dny mu umožnil přesun do středu pole. Na hřišti využívá především své bleskové rychlosti a pohotovosti a je elitním obráncem. Na pálce jde o obávaného ranaře homerunů.

MLB The Show 23 vychází 28. března (tedy dva dny před startem ligy) na PlayStation 4, 5, Xbox One, Series a také na Nintendo Switch. V den vydání bude součástí Game Passu. Předobjednávky startují 6. února. V dalších týdnech se dočkáme podrobností o novinkách v hratelnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama