Sonic zažije svůj filmový debut
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sonic zažije svůj filmový debut

Sonic zažije svůj filmový debut

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 2. 2016 12:33 3
Reklama

K vlně filmových adaptací populárních herních sérií se přidává další zástupce. Tentokrát se na stříbrná plátna chystá přiřítit Sonic. Snímek s rychlonohým modrým ježkem přinese do kin Sega ve spolupráci se Sony Pictures v roce 2018.

V tiskové zprávě to oznámil Hajime Satomi, CEO společnosti Sega. “Sega Sammy Group plánuje ve spolupráci se Sony Pictures vytvořit hybrid hraného a animovaného filmu Sonic The Hedgehog, naplánovaného pro rok 2018,” prohlásil v rozhovoru pro The World Folio.  “Přejeme si rozšířit naše podnikání do jiných sfér zábavního průmyslu, než ve kterých aktuálně operujeme,” dodává.

První náznak podobného projektu se na oficiálním Twitteru Sonica objevily včera (9. února). Původní domněnky fanoušků se ale upínaly k novému, zatím neoznámenému přírůstku k hernímu univerzu. Hovořilo se především o třetím dílu série Sonic Adventure, vše je ale nakonec jinak.

V tweetu byl mimochodem označen hudební producent Madeon, je tedy pravděpodobné, že se jeho elektronická hudba stane součástí soundtracku filmu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama