Sonic Origins v traileru představuje herní režimy, nabídne i úplně nový obsah
i Zdroj: Sega / Steam
Novinka Sonic Origins v traileru představuje herní režimy, nabídne i úplně nový obsah

Sonic Origins v traileru představuje herní režimy, nabídne i úplně nový obsah

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 6. 2022 13:36

Výroční kompilace Sonic Origins už svou bílou rukavicí doslova klepe na dveře. Vychází totiž za necelý týden. Aktuální trailer láká na dostupné herní režimy a i přes to, že jde v podstatě o balíček starších titulů, chystají autoři na hráče pár překvapení a úplných novinek.

Reklama

  • Sonic Origins nabídne celou řadu herních režimů
  • Kromě autentických zážitků obsahuje různé varianty a speciální úpravy

Základními režimy jsou Classic a Anniversary. Ty přinášejí původní hratelnostní zážitek, v případě Classic dokonce skutečně pravověrný v obstarožním poměru stran 4:3 a omezeným množstvím životů. Varianta Anniversary přece jen trochu modernizuje zábavu, obrazovku roztáhne na moderní širokoúhlý monitor a nebude dbát na zásobu životů.

Vedle toho Origins nabídnou i možnost projít příběhy všech čtyř her v rámci jednoho nepřerušovaného zážitku nazvaného Story Mode. Pro ozvláštnění tvůrci připravili nové stylové filmečky propojující jednotlivé kampaně.

Asi nejvýznamnější novinkou je režim Museum ukrývající celou řadu doprovodných materiálů, ať už jde o zvukové efekty, ilustrace, speciální filmy a další specialitky z historie značky Sonic. Ty je třeba odemykat skrz speciální mince sbírané v ostatních režimech. Další výzvy přinese Mission Mode, převrácené úrovně zase Mirror Mode a pro fanoušky soubojů s bossy bude připraven Boss Rush.

Sonic Origins vychází 23. června na všechny hlavní platformy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama