SnowRunner vjíždí na Dakar. DLC pro Dakar Desert Rally přinese nová vozidla i výzvy
i Zdroj: Saber Interactive / Tisková zpráva
Dakar Desert Rally Novinka SnowRunner vjíždí na Dakar. DLC pro Dakar Desert Rally přinese nová vozidla i výzvy

SnowRunner vjíždí na Dakar. DLC pro Dakar Desert Rally přinese nová vozidla i výzvy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 3. 2023 11:41

Společnost Saber Interactive využila bohaté nabídky svých značek a připravila celkem atraktivní crossover pro fanoušky offroadového závodění. V závodech Dakar Desert Rally se tak objeví DLC s obsahem z terénního simulátoru SnowRunner. Kromě toho se chystá nová aktualizace 1.7 se spoustou dalších vylepšení.

Reklama

  • Nové DLC pro Dakar Desert Rally přinese crossover se SnowRunner
  • Součástí je šest nových vozidel i speciální závody
  • Kromě toho hru zase o něco zlepší aktualizace 1.7

DLC SnowRunner Trucks je dostupné na všech platformách pro majitele Season Passu nebo individuálně za 10 dolarů. Obsahuje šest nových vozidel, konkrétně terénní monstra TUZ 16, TUZ 108, TUZ 420, ZiKZ 605R a YAR 87. Ty můžete prověřit v klasických závodech, ale i devíti nových rychlostních zkouškách a dvou speciálních eventech určených pouze pro tento balíček vozidel. Samozřejmě jde o závodění v těch nejhorších povětrnostních a terénních podmínkách.

Aktualizace 1.7 přináší do stále ne úplně dotažené hry další porci nového a očekávaného obsahu. Majitele volantů potěší nové prostředí pro kompletní nastavení závodní periferie s rozšířenou podporou dalších volantů SIMUCUBE 2 Pro, FANATEC GT DD Pro, LOGITECH PRO Racing Wheel, HORI Racing Wheel APEX, HORI FF Racing Wheel DLX a HORI Racing Wheel Overdrive. Přidána byla také podpor až 2520 stupňů otáčení volantu. Kamera v kokpitu vedle toho nově přesně odpovídá tomu, jak se točí váš skutečný volant.

Příjemná je novinka v podobě nastavení zorného pole unikátního pro jednotlivé varianty kamery. Nastavení ovládání vozu zase umožňuje ještě ztížit závodní podmínky. V režimech Professional a Simulation už na trati nebudete potkávat jen jednu další třídu, ale dunami a terénem se bude probojovávat kompletní ansámbl závodníků ve všech strojích, což by mělo zajistit realističtější a napínavější závodění. S tím byl rozšířen i žebříček v závodech, protože dosud obsahoval jen omezené množství závodníků.

Obecně pak došlo k změnám v zájmu autentičtějšího a obtížnějšího závodění s větší závislostí na schopnostech jezdce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama