Snoop Dogg podepisuje spolupráci s týmem FaZe Clan. Má se podílet na propagaci jména i vedení týmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Snoop Dogg podepisuje spolupráci s týmem FaZe Clan. Má se podílet na propagaci jména i vedení týmu

Snoop Dogg podepisuje spolupráci s týmem FaZe Clan. Má se podílet na propagaci jména i vedení týmu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 3. 2022 12:34

Esportové organizace si často zajišťují známé tváře, které následně tým a celou značku, včetně sponzorů, dále propagují. Stává se tak i u nás, tým Entropiq si v minulosti pod své jmnéo zajistil fotbalistu Vladimíra Šmicera či UFC zápasníka Macha Muradova – v zahraničí se ale pochopitelně zachází mnohem dále.

Reklama

  • Esportová organizace FaZe Clan podepisuje spolupráci se Snoop Doggem
  • Ten by měl značku propagovat a podílet se na jejím vedení v rámci dozorčí rady

Dnes totiž jeden z nejznámějších esportových týmů FaZe Clan oznámil spojení se s další světoznámou ikonou Snoop Doggem. Ten se v posledních letech začal hrnout do herního průmyslu, jeden čas dokonce streamoval na Twitchi a byl součástí mnoha herních projektů. FaZe Clan oznámil, že se Snoop Dogg připojí do dozorčí rady a organizaci bude reprezentovat jako FaZe Snoop. 

Samotný rapper se k organizaci dostal přes svého syna Cordella, přičemž díky velké oblíbenosti Faze Clanu mezi mladými „to dává smysl“, jak sám řekl. Zatím není jasné, co přesně bude propagace týmu znamenat a v jaké podobě se bude Snoop Dogg na marketingu podílet.

Jak upozorňuje web GameRant, organice FaZe Clan začala nyní mnohem více propagovat lifestyle a své tvůrce obsahu. I když jde stále primárně o esportový tým, pod svá křídla podepsali mnoho různých tvůrců i sportovních hvězd. Zároveň vydávají několik nových edicí svého merchandise.

Dle úniků má do Call of Duty dorazit skin Snoop Dogga
i Zdroj: Hrej.cz

Dle úniků má do Call of Duty dorazit skin Snoop Dogga

Podobně jako Fortnite je i Call of Duty Warzone cílem hned několika dataminerů, kteří se snaží z dostupných souborů hry…

14. 2. 2022 12:16

Ani se Snoop Doggem ale nekončíme. Nedávné úniky dataminerů ukazují, že by se do Call of Duty mohl dostat skin mnohokrát zmiňovaného rappera. Ten má se sérií od Activisionu dlouholeté zkušenosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama