Sniper Elite 5 je gold a míří ke květnovému vydání. Hráči si ale stěžují na nedostatek gameplay záběrů
i Zdroj: Rebellion
Sniper Elite 5 Novinka Sniper Elite 5 je gold a míří ke květnovému vydání. Hráči si ale stěžují na nedostatek gameplay záběrů

Sniper Elite 5 je gold a míří ke květnovému vydání. Hráči si ale stěžují na nedostatek gameplay záběrů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 4. 2022 11:07

Za měsíc a pár týdnů se na naše obrazovky dostane už čtvrté pokračování akční série Sniper Elite. Studio Rebellion se pokusí po pěti letech opět uhranout své fanoušky, přičemž minimálně jedné věci se obávat nemusíme – hra je gold, tedy už se nebude odkládat.

Reklama

  • Studio Rebellion oznamuje, že Sniper Elite 5 je gold
  • Podle hráčů vývojáři nevydali dostatek gameplay záběrů
  • Zveřejněná videa tak nevypovídají o technickém stavu hry

Tuto novinku oznámili vývojáři na svém Twitter účtu. „S radostí oznamujeme, že Sniper Elite 5 je gold. Naše vývojářské týmy odvedly neskutečnou práci a nemůžeme se dočkat, až se do hry 26 května pustíte.“  Společně s tím vývojáři připojují odkaz na předobjednávky – pro velkou část hráčů ale bude dobrou zprávou to, že se hra objeví už v den vydání ve službě Xbox Game Pass.

I přes to ale hráči nejsou úplně spokojení. Dle jejich názorů zatím nevydali vývojáři dostatek gameplay záběrů ze hry a nové trailery se skládají pouze z krátkých úseků, které nevypovídají o technickém stavu hry. Můžeme tak pouze doufat, že toto Rebellion do vydání napraví.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama