Slitherine Games ukazují gameplay ze Stargate: Timekeepers. Přebírá hratelnost Commandos, s SG-1 se ale nesetkáme.
i Zdroj: Hrej.cz
Stargate: Timekeepers Novinka Slitherine Games ukazují gameplay ze Stargate: Timekeepers. Přebírá hratelnost Commandos, s SG-1 se ale nesetkáme.

Slitherine Games ukazují gameplay ze Stargate: Timekeepers. Přebírá hratelnost Commandos, s SG-1 se ale nesetkáme.

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2021 17:02

Pokud nejste příznivci menších titulů či méně známých strategií, asi pro vás vydavatel Slitherine Games nepatří k těm nejznámějším. Se svým novým projektem chce ale zaujmout opravdu širokou základnu nejen hráčů, ale také fanoušků Hvězdné brány – v kancelářích totiž vzniká strategie Stargate: Timekeepers.

Reklama

  • Stargate: Timekeepers je nová strategie s hratelností podobnou Commandos
  • Hra bude vyprávět vlastní příběhovou linii, za známý tým SG-1 tedy hrát nebudeme
  • Datum vydání je zatím neznámé

Právě z této hry jsme včera dostali čerstvé záběry, které ukazují průchod druhou misí The Resistance. Od prvních vteřin je z projektu cítit velká inspirace kultovními Commandos, ze kterých Timekeepers částečně přebírají hratelnost. Principy jsou ale ukotveny do univerza Stargate, setkání s Goa'uldy a dalšími známými rasami, stejně jako cestování červími dírami nás tedy nemine.

Menším zklamáním pro fanoušky nejpopulárnějšího seriálu může být fakt, že nebudeme hrát za ústřední jednotku SG-1. Timekeepers totiž chtějí vyprávět vlastní zápletku, tu ale vývojáři pečlivě konzultují s majitelem původní licence Metro Goldwyn Mayer. Celkem na nás čeká šest postav, jejichž ovládání bude po vzoru Commandos ve skutečném čase – bude tedy nutné hbitě a promyšleně kombinovat jejich unikátní schopnosti. 

Pokud ale máte rádi pečlivé taktizování, můžete si všechny kroky naplánovat a spustit najednou – a to třeba i několika způsoby, každá mise by totiž měla nabízet více různorodých řešení. Datum vydání bohužel stále neznáme, už teď si ale můžete prohlédnout produktovou stránku na Steamu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama