Slevomat nabízí hodinu hraní s kuchařskou celebritou Jirkou Babicou
i Zdroj: Slevomat
Kuriozity Novinka Slevomat nabízí hodinu hraní s kuchařskou celebritou Jirkou Babicou

Slevomat nabízí hodinu hraní s kuchařskou celebritou Jirkou Babicou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 11. 2022 17:38

Velmi kuriózní nabídka se objevila na českém zážitkovém portálu Slevomat. Vedle kurzů kreslení, škol smyku nebo párových večeří u Karlova mostu na něm najdete hodinu multiplayerového hraní s kuchařskou celebritou Jiřím Babicou.

Reklama

  • Na Slevomatu se objevila nabídka hodinového hraní s Jiřím Babicou
  • S kuchařskou celebritou můžou hrát až čtyři hráči za více než 2000 korun

Za 1699 korun je k dostání voucher pro dvě osoby, s 2199 korunami můžete přizvat ještě další dva kamarády. Vybrat si lze z Counter-Strike Global Offensive a League of Legends. V prvním případě si ale hraní v lichém počtu lze představit trochu obtížně.

Slevomat nabízí hodinu hraní s kuchařskou celebritou Jirkou Babicou
i Zdroj: Slevomat / Jiří Babica

“Kdo by neznal hlášky legendárního kuchaře Jirky Babici… Teď vám ovšem předvede, že umí smažit nejen na pánvi, ale i na počítači. Společně rozpálíte comp, až se z něj bude kouřit jako z trouby. Jirka má totiž zaručený recept nejen na kuře s broskví, ale i na gamerskou zábavu – stačí přidat trochu online připojení, až 3 další vyzrálé hráče, posypat to vše pořádnou dávkou Counter-Strike Global Offensive nebo League of Legends a vše nechat hodinu vřít,” zní oficiální popis nabídky. 

Malým zklamáním může být to, že všechno proběhne online. S kulinářskou hvězdou, která se z televize v posledních letech přesunula na vlastní kanál na YouTube, se tak nesetkáte naživo. I tak se ale v době psaní těchto řádků stihly prodat dva kupony a zbývá jich jen 28.

Babica na konci loňského roku vydal vlastní kuchařku Ich bin ein Gamer - Kniha receptů pro hráče i nehráče. Hráčské komunitě se ve videích přibližoval opakovaně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama