Sleduj stream 5. kola Esport hokejové ligy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sleduj stream 5. kola Esport hokejové ligy

Sleduj stream 5. kola Esport hokejové ligy

David Plecháček

David Plecháček

6. 3. 2020 14:00
Reklama

Esport hokejová liga je virtuální obdobou Tipsport extraligy a odehrává se ve hře NHL 20. Hokejové kluby zde reprezentují ti nejlepší hráči NHL 20 na platformě Playstation 4.

Všichni hráči, kterí nyní reprezentují hokejové kluby, se museli nejprve kvalifikovat v otevřených kvalifikacích. Ti nejlepší byli poté draftování a oblékli dres svého oblíbeného klubu. Nyní bojují všichni v základní části ligy, kde sbírají body do tabulky v jednotlivých zápasech obdobně, jako je tomu v reálném hokeji.

Sleduj zápasy EHL živě na twitch.tv

Právě 5. kolo základní části je vyjímečnou událostí, jelikož se hráči poprvé utkají tváří v tvář a své zápasy odehrají v pražském studiu, odkud bude Esport hokejová liga vysílat všechny zápasy na svém oficiálním twitch kanále za doprovodu profesionálního komentáře v podání Ondřeje "Lelka" Kvardy a Michala Jinocha. Na programu jsou také zajímavé rozhovory s hráči, kteří zhodnotí svoje výkony v zápasech a obecně dosavadní počínání v lize.

Večer přinese očekávané derby

Živé vysílání odstartuje už ve 12 hodin a nabídne celodenní program plný zápasů těch nejlepších domácích gamerů. Ti budou hrát o velmi cenné body do tabulky pro svoje kluby, jelikož do play-off, kde se bude hrát celkem o 150 000 Kč, může ze základní části postoupit pouze 8 nejlepších klubů. V sobotním živém vysílání se utkají například dva stále neporažení lídři tabulky BK Mladá Boleslav a Rytíři Kladno. Nepřijdeme ani o bitvu na Moravském poli mezi HC Kometa Brno a HC Olomouc a večerní hodiny se ponesou ve znamení derby dvou věčných rivalů. Proti sobě na virtuální ledovou plochu totiž vyjedou hráči HC Oceláři Třinec a HC Vítkovice RIDERA.

Sleduj stream 5. kola Esport hokejové ligy
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama