Skupině Korejců stačily tři hodiny, jako první dosáhli úrovně 70 ve WoW: Dragonflight
i Zdroj: Blizzard
World of Warcraft: Dragonflight Novinka Skupině Korejců stačily tři hodiny, jako první dosáhli úrovně 70 ve WoW: Dragonflight

Skupině Korejců stačily tři hodiny, jako první dosáhli úrovně 70 ve WoW: Dragonflight

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 11. 2022 14:16

Dnes jsme vás informovali o tradičně problematickém startu nového datadisku pro World of Warcraft s podtitulem Dragonflight. Ale zatímco jsou někteří hráči zaseknutí ve frontách nebo bojují s padajícími hrami, jiná pětice šťastlivců už si může užívat zvýšené nejvyšší úrovně. Té dosáhla necelé tři hodiny po otevření bran Dragon Isles.

Reklama

  • Pětice hráčů z guildy Method dosáhla jako první maximálního levelu 70 v novém datadisku pro World of Warcraft
  • Stačily jim na to necelé tři hodiny

Konkrétně jde o skupinu pěti korejských hráčů z elitní guildy Method. Ta je pro spoustu “world firsts”, tedy vůbec prvních dosažení některých milníků, v komunitě dobře známá. Skupina tří druidů, demon huntera a huntera zvládla poskočit o deset úrovní během dvou hodin a 25 minut. Navíc se všem hráčům povedlo dosáhnout nového nejvyššího levelu v jeden moment, protože společně odevzdali konkrétní úkol.

Sedmdesátky během dalších hodin od vydání dosáhla celá řada dalších elitních hráčů, partě z Method už ale zřejmě prvenství nikdo neodpáře. 

Předchozí datadisk Shadowlands výrazně pozměnil způsob, jakým levely fungují. Místo zvýšení z předchozích 120 totiž maximální úroveň snížil na 60. Podobné přepočty byly využívány už dříve třeba pro statistiky a udílené poškození, aby se ve hře nepracovalo s tak obrovskými čísly. 

Právě v Shadowlands první hráči dosáhli maximální úrovně zhruba tři hodiny po vydání. U předchozího Battle of Azeroth šlo o čtyři hodiny a 17 minut. V dobách prvních datadisků Burning Crusade nebo Wrath of the Lich King se první hráči na maximální úroveň dostávali řádově desítky hodin. Ve všech případech jde ale o kolektivní snahu skupin a obyčejný hráč samozřejmě leveluje mnohem déle.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama