Skull & Bones nabídne uzavřený testovací program
i Zdroj: Hrej.cz
Skull & Bones Novinka Skull & Bones nabídne uzavřený testovací program

Skull & Bones nabídne uzavřený testovací program

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2022 10:36

Pirátský titul Skull & Bones se poprvé alespoň částečně otevře hráčům. Projekt Ubisoftu, který často považujeme za “prokletý”, totiž spouští Insider Program ve kterém hráči vyzkouší rozpracovanou verzi hry a nabídnou zpětnou vazbu.

Reklama

  • Skull & Bones nabídne insider program
  • Testovací verzi si zahraje hrstka vybraných hráčů
  • Ubisoft žádá velké zapojení do programu 

Novinku Ubisoft oznámil prostřednictvím oficiálního účtu na Twitteru, kde se příspěvek objevil po zhruba roce a půl nečinnosti. Program bude dostupný vybrané skupině hráčů, která se sama přihlásí. Sami autoři upozorňují na to, že vybírají jen malé množství testujících, aby správně dávkovali zpětnou vazbu, a že hledají především zkušenější hráče se zájmem o herní vývoj. Ti by pak hře měli obětovat dostatek času a komunikovat na kanálech v přímém spojení se studiem. Jakékoliv zkušenosti z testovacího programu pak budou podléhat embargu.

Někteří uživatelé sociálních sítí požadavky studia zpochybňují a poukazují na to, že udávaná intenzita testování není u programů zaměřených na fanoušky úplně obvyklá.

Dle registrační stránky zatím bude program dostupný jen hráčům na PC.

Osud Skull & Bones je značně pohnutý. Titul byl oficiálně představen v roce 2017 a měl navazovat na úspěch čtvrtého dílu série Assassin’s Creed. Postupně byl ale opakovaně odkládán, vývoj se zacyklil a před dvěma lety jsme se dozvěděli, že měla být tvorba od základu restartována. V průběhu času se údajně výrazně měnily i základní mechanismy titulu a objevují se zprávy o možném přístupu v režimu free-to-play.

Unikají detaily hratelnosti Skull and Bones. Na hráče prý čeká pět druhů lodí a Madagaskar
i Zdroj: Hrej.cz

Unikají detaily hratelnosti Skull and Bones. Na hráče prý čeká pět druhů lodí a Madagaskar

Mezi tituly, které v současnosti procházejí nejkomplikovanějším vývojem, se bezesporu řadí Skull and Bones. Pirátský open…

16. 9. 2021 12:12
1

Dle současných plánů by mělo k vydání dojít do března příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama