Skull & Bones dostává další rating. U žádné z komisí se stále nezmiňuje verze pro PS4 ani Xbox One
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Skull & Bones dostává další rating. U žádné z komisí se stále nezmiňuje verze pro PS4 ani Xbox One

Skull & Bones dostává další rating. U žádné z komisí se stále nezmiňuje verze pro PS4 ani Xbox One

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 6. 2022 13:10

Ačkoli je ke všem letům vynuceného čekání k nevíře, že se tak děje, vypadá to, že se Ubisoft skutečně pomalu blíží dokončení Skull & Bones. Po uniklé ukázce se 6 minutami záběrů a článku Kotaku, kde padlo, že k vydání dojde na podzim, byla hra ohodnocena u brazilské ratingové komise. Tato komise přináší taktéž zajímavé informace oproti dříve udělenému ratingu. Podle její výstupní zprávy byla zkoumána jen verze pro PC a současné konzole.

Reklama

  • Skull & Bones dostává další rating, tentokrát u brazilské komise
  • Z konzolí se explicitně zmiňuje jen verze pro PS5 a Xbox Series
  • Spekuluje se, zda verze pro PS4 a Xbox One vůbec dorazí

Oficiální stanovisko Ubisoftu ve věci roky odloženého pirátského titulu je stále neměnné. Podle posledního komentáře dorazí Skull & Bones na trh do konce aktuálního fiskálu, resp. března 2023, a to na ploše: PC, PS4, PS5, Xbox Series, Xbox One a Google Stadia. Přestože by se tak při čtení zprvu mohlo zdát, že aktuální stav věcí připomíná nedávné zrušení last-gen verzí Gotham Knights, je třeba říci, že jde zatím pouze o domněnku. Hodnocení, které bylo hře až dosud udělováno, se – ať už záměrně, nebo ne – vždy vztahovalo jen k PC, nebo nebyla platforma vůbec uvedena. I nadále je tak možné, ač pochopitelně ne jisté, že verze pro starší konzole nadále vzniká.

Skull & Bones dostává další rating. U žádné z komisí se stále nezmiňuje verze pro PS4 ani Xbox One
i Zdroj: Twisted Voxel

Skutečnost, že o hře zatím nic nevíme, je pochopitelně možné snadno napojit i na trochu nezvyklý rok Ubisoftu. Na rozdíl od předchozích let se totiž tento vydavatel rozhodl zatím nepořádat žádnou digitální konferenci, přičemž nebyl viděn ani na Summer Game Festu či prezentaci Microsoftu. Pokud by se tento trend měl do konce roku změnit (což naznačuje jak Tom Henderson, tak i chystané oficiální oznámení k sérii Assassin’s Creed), mohli bychom se o nových hrách Ubisoftu dozvědět na podzim. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama