Simulátor zábavního parku Park Beyond odhaluje datum vydání. Stavba šílených atrakcí odstartuje letos v červnu
i Zdroj: Limbic Entertainment
Park Beyond Novinka Simulátor zábavního parku Park Beyond odhaluje datum vydání. Stavba šílených atrakcí odstartuje letos v červnu

Simulátor zábavního parku Park Beyond odhaluje datum vydání. Stavba šílených atrakcí odstartuje letos v červnu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 3. 2023 11:00

Jarní akce Future Games Show přinesla vedle jiných i datum vydání dalšího budovacího titulu. Studio Limbic, které se dříve podepsalo pod šestým dílem série Tropico, společně s Bandai Namco totiž oznámilo, že jejich simulátor zábavního parku Park Beyond bude vydán 16. června. Titulu se dočkáme konkrétně pro PS5, Xbox Series a PC, přičemž ještě před uvedením bude možné titul vyzkoušet po omezenou dobu.

Reklama
Reklama

  • Park Beyond vyjde na PS5, Xbox Series a PC (Steam) během 16. června
  • Během května se uskuteční uzavřená beta, kde si někteří hráči vyzkouší valnou část mechanismů hry

Spolu s datem vydání vydavatel Bandai Namco totiž také prozradil, že od 9. do 19. května bude na PC probíhat i bezplatný betatest. Tento test bude pro účastníky odměněn skinem pro "omnicar", což je vozidlo používané na horských drahách, a v čase konání bude uzavřený a bude dostupný vybraným hráčům, kteří se přihlásí po vytvoření účtu Bandai Namco CLUB!

Park Beyond bude mít nicméně dost obsahu i v rámci plné verze. V rámci příběhového režimu, který je více nalajnovaný, budete kupříkladu hrát za nově najatého architekta, který má od svého zaměstnavatele úkol postavit park podle daného zadání. Druhým herním režimem je pak pochopitelně jeho protipól – tedy jakási volná stavba. V rámci sandboxového režimu si totiž můžete naopak postavit vše, jak sami chcete, takže můžete popustit i uzdu fantazii a zkusit to, co se vám vždycky líbilo.

Jak ukazuje nové video, tyto možnosti jsou skutečně bezbřehé, a leckdy i trochu nesmyslné. Například můžete vidět, že vedle klasických jízd, kde se dráha otáčí, lze postavit i takové horské dráhy, která obsahují děla přesouvající vagóny mezi kolejnicemi, nebo ruská kola, která vypadají spíše jako vnitřek hodin. K vidění jsou tu opravdu nápadité věci, které najdete asi málokde , což samo o sobě naznačuje, že hra zřejmě rychle neomrzí. U všeho je nicméně i tak radno přemýšlet. Jak totiž na konto příběhového režimu dodávají autoři, nehledě na smysluplnost vaší konstrukce parku, vždy je třeba zajistit i to, že máte dost zaměstnanců, kteří se o budou starat o zákazníky, stejně jako to, že hosty udržíte spokojené dostatkem zajímavých atrakcí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama