Simulátor sekání trávy dostane starobritské DLC, pažit posečete třeba kolem napodobeniny Stonehenge
i Zdroj: Hrej.cz
Lawn Mowing Simulator Novinka Simulátor sekání trávy dostane starobritské DLC, pažit posečete třeba kolem napodobeniny Stonehenge

Simulátor sekání trávy dostane starobritské DLC, pažit posečete třeba kolem napodobeniny Stonehenge

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 11. 2021 15:00

Fanoušky herních simulátorů sice v současnosti zajímá hlavně nový díl Farming Simulatoru nebo připravovaná rozšíření map v Euro a American Truck Simulator, o svůj kousek slávy se ale zajímá i liverpoolské studio Skyhook Games. Autoři nechvalně proslulého Train Simulatoru totiž zároveň stojí za simulátorem sekání trávy Lawn Mowing Simulator a nyní oznamují i vydávají DLC Ancient Britain.

Reklama

  • Autoři Lawn Mowing Simulator vydávají první DLC
  • To přináší mapy zasazené do fiktivních historických míst v Británii
  • Aktualizace také přidává křovinořezy
  • Druhého prosince hra dorazí do Xbox Game Passu

V něm se hráči můžou oddávat relaxačnímu sekání trávy v historicky bohatých místech britského venkova, konkrétně v okolí kamenných útvarů ne nepodobných legendárnímu Stonehenge, fiktivního kamenného města Druid’s Tor, prastaré hospody nebo nedalekého obrazce vyrytého do terénu. Balíček vyjde majitele původní hry (zatím jen PC verze) na 9 eur, tedy zhruba 230 českých korun a vychází již dnes.

Vedle toho do hry jako takové dorazí významná aktualizace doplňující jednu z údajně nejžádanějších novinek, strunové sekačky (křovinořezy). S nimi můžete pečlivěji zastřihávat zarostlé trávníky v místech hůře přístupných klasickými sekačkami. Dostupné budou tři licencované kousky od výrobců Knight, Toro a Stiga.

Pokud vás zaujal simulátor činnosti, kterou jako dítě nesnášel asi každý, kdo vyrůstal v rodinném domku, ale nechcete do něj investovat odvážných 30 eur (859 korunú, stačí počkat do 2. prosince. Hra totiž zamíří na PC i konzolích Xbox Series do nabídky Game Passu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama