Simulátor kouření má nečekaný úspěch. Nabízí i funkci elektrické plácačky na mouchy
i Zdroj: Unsplash
Kuriozity Novinka Simulátor kouření má nečekaný úspěch. Nabízí i funkci elektrické plácačky na mouchy

Simulátor kouření má nečekaný úspěch. Nabízí i funkci elektrické plácačky na mouchy

Jakub Fišer

Jakub Fišer

20. 4. 2023 10:35

Ne nadarmo se říká, že největší bizáry ve videoherním rybníčku se nachází v segmentu simulátorů. Na mobilní platformě Google Play se objevil simulátor kouření z vaporizéru, je až nečekaně propracovaný a má přes milion stažení.

Reklama

  • Simulátor vapování překonal na Google Play hranici 1 milionu stažení
  • Bizarní hra však kvůli nadměrnému množství reklamy nedává smysl

Titul se jmenuje Vape ’N Pod Trick Simulator a jeho největší devizou je, že umí z vašeho telefonu udělat vaporizér. Stačí stisknout vape na displeji a už můžete virtuálně tahat do virtuálních plic.

Hra je působivá ve svém propracování, můžete si vybrat z 12 samotných vaporizérů, dále upravovat jednotlivé části vaporizéru, anebo vybírat z 8 náplní. Každé potáhnutí je doprovázeno vibracemi a blikáním diodky.

Zároveň je ale hra neskutečně pitomá co se týče reklamy. Disponuje mikrotransakcemi a nepřeberným množstvím bannerové a vyskakovací reklamy. Je jí tam dokonce tolik, že než se dostanete od zapnutí aplikace k samotnému vapování, trvá to třeba i 2 minuty.

Kromě vaporizéru si můžete vyzkoušet střelbu z útočné pušky, sci-fi zbraně nebo elektrické plácačky na mouchy. Vývojáři z Rapid Rabbit Game sice mají na kontě vícero titulů (žádný jako takovýto), ale Vape ’N Pod Trick Simulator je s víc jak 1 milionem stažení jejich aktuálně nejúspěšnějším.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama