Síla v první linii. V ukázce z Warhammer 40,000: Darktide řádí surový Skullbreaker
i Zdroj: Fatshark
Warhammer 40,000: Darktide Novinka Síla v první linii. V ukázce z Warhammer 40,000: Darktide řádí surový Skullbreaker

Síla v první linii. V ukázce z Warhammer 40,000: Darktide řádí surový Skullbreaker

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 10. 2022 09:00

Studio Fatshark již představilo fanatické kazatele i veterány s vynikající muškou. Na své si ale přijdou také hráči, kteří upřednostňují hrubou sílu, právě na ně čeká zástupce divokých ogrů.

Reklama

  • Skullbreaker se soustředí na boj z bezprostřední blízkosti
  • V oblibě má palice nebo třeba brokovnice
  • Oproti parťákům snese mnohem větší poškození

Ve srovnání s lidmi jsou ogři mnohem větší, silnější a hlavně tvrdší. A to se v bitvách proti armádám Chaosu náramně hodí. To samé by se dalo říct o snížené citlivosti vůči bolesti, což jim bratři ve zbrani mohou jen tiše závidět. Ve službách Astra Militarum byli často využíváni jako bodyguardi.

Třída Skullbreaker se opírá především o hrubou sílu. Na bojišti se hrnou do přední linie, kde z bezprostřední blízkosti způsobují obrovské škody. Tím pádem na sebe přirozeně přitahují veškerou pozornost, čímž kupují čas svým parťákům. Nejraději mají palici, ale nepohrdnou ani brokovnicí. A když jde do tuhého, přijdou na řadu granáty, které běžně nosí po kapsách.

Pokud se jedná o pasivní dovednosti, zde se projevuje jejich tuhý kořínek a zdánlivě neproniknutelná kůže. Zajímavá je hlavní schopnost zvaná Bull Rush, díky níž mohou vystartovat proti nepřátelům a odrazit jejich útok, přičemž si zároveň na malou chvíli zvýší pohyblivost a rychlost útoků. Zkrátka mašiny na mrtvoly. Přiložené video mluví za vše.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama