Sifu příští týden znovu naroste. Přinese modifikátory obtížnosti i nové bodové hodnocení
i Zdroj: Shacknews
Sifu Novinka Sifu příští týden znovu naroste. Přinese modifikátory obtížnosti i nové bodové hodnocení

Sifu příští týden znovu naroste. Přinese modifikátory obtížnosti i nové bodové hodnocení

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 8. 2022 06:50

Možná si ještě vzpomenete na tuhou akční adventuru Sifu, kterou Sloclap přinesli před začátkem jara. Tenkrát uvedli, že hru dodatečně rozšíří ve výběru obtížnosti i přístupnosti, což později i splnili během dubna. Nově ovšem lákali, že velkou aktualizaci dostaneme i v létě. Už 31. srpna dorazí tak několik nových funkcí, jako je větší počet modifikátorů, nový systém bodování nebo širší nabídka outfitů.

Reklama

  • Letošní mlátička Sifu obdrží k 31. srpnu velkou letní aktualizaci
  • V rámci nového obsahu rozšíří nabídku svých obleků, modifikátorů i druhů bodování

Nové herní modifikátory opět ovlivňují nastavení obtížnosti, a to vždy podle toho, co si zrovna přejete. Můžete proto volit některé více „cheat“ možnosti, jako je třeba vaše nekonečné zdraví nebo nerozbitné zbraně, či se skutečně zatvrdit a otestovat vlastní um odstraněním oživování či snížením maximálního zdraví na jeden život. Co se týče jejich použití, jednotlivé modifikátory nefungují ve vakuu. Můžete je volně mísit i vypínat, ačkoli je dobré pamatovat, že aktivace těch ve váš prospěch zabrání i získávání trofejí.

Nový typ bodování přináší i písmenné hodnocení ve stylu japonských her. Systém bere v úvahu vaše úspěšná komba, finišery, ale také to, jak často jste zasaženi vy. Odměnou vám jsou přidané bonusy. „Získání vysokého skóre odemkne další obsah, jako jsou oblečení nebo nové herní modifikátory," uvádí za Sloclap manažer marketingu Felix Garczynski. „Například režim bullet time nebo snížená gravitace – neboli možnosti, které jsou ve hře opravdu jen pro zábavu – budou odemčeny prostřednictvím bodovacího systému."

Pokud jde o oblečení, letní aktualizace přidává celkem dva kusy šatníku, a to oblek pořádkových sil a černý kabátec mistra. První se odemkne pouze tehdy, pokud máte deluxe edici, potažmo její upgrade za asi 270 korun. Druhý oděv je již dostupný pro každého. Pozoruhodné ovšem je, že právě tento druhý kus oděvu má i malou funkci, která jej odlišuje. Kromě toho, že našeho hrdinu odívá do stylového kabátu, přináší i klobouk, který zůstane nasazen jen tak dlouho, dokud jste nebyli zasaženi. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama