Shipment se vrací, stejně tak i Mini Royale. Do Call of Duty: Modern Warfare 2 zítra dorazí Season 1 Reloaded
i Zdroj: Activision
Novinka Shipment se vrací, stejně tak i Mini Royale. Do Call of Duty: Modern Warfare 2 zítra dorazí Season 1 Reloaded

Shipment se vrací, stejně tak i Mini Royale. Do Call of Duty: Modern Warfare 2 zítra dorazí Season 1 Reloaded

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 12. 2022 14:19

Call of Duty: Modern Warfare 2 společně s Warzone 2.0 se už nějaký ten týden nachází v první sezóně, je tedy ten pravý čas, aby Activision vydal vůbec první aktualizaci s novým obsahem. Jak už bylo v minulosti přislíbeno, do hry nastupuje například Shipment nebo očekávaný Raid.

Reklama

  • Activision představil obsah chystané aktualizace Season 1 Reloaded pro Modern Warfare 2
  • Do multiplayeru dorazí Shipment, Raids či nové Special Ops mise
  • Hráči Warzone se zase mohou těšit na rozšíření DMZ, nové operátory i zbraň

Co se klasického multiplayeru týče, do hry přichází režim Raids, jehož trailer jsme mohli vidět třeba během The Game Awards. Tato mise, která se nese ve stealth ražení, má navazovat na příběh kampaně a hráči za její dokončení získají nového operátora. Stejně tak se hráči mohou těšit také na nové Special Ops mise a konečně také na legendární mapu Shipment. Ta bude navíc mezi 21. prosincem a 4. lednem vyzdobena do vánoční atmosféry.

Warzone 2.0, respektive režim DMZ, se rozšíří o novou Budovu 21, jejíž lokace je ale tajná, stejně tak i podmínky, díky kterým se do ní dostaneme. Do hry dorazí režim Warzone Cup, kde se dva trojčlenné týmy utkají na čtyřkolkách ve speciálním fotbalovém zápasu. S pomocí speciální schopnosti musí dostat míč do nepřátelské branky, vyhrává tým s pěti góly. Ti, kteří podobným aktivitám neholdují, si mohou zahrát Mini Royale, odehrávající se na menší mapě.

Do hry se také dostanou noví operátoři Gaz a Klaus, s nimiž se pojí také nové kosmetické balíčky, a také přichází nová zbraň Chimera. Dojde také na nové kosmetické balíčky nebo novou funkci Groups, kam se může připojit až pět tisíc hráčů v jednu chvíli. Všechny tyto novinky dorazí už zítra v rámci vydání Season 1 Reloaded.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama