Sezóny v Diablo 4 nebudou obsahovat pay-to-win obsah, hráči mohou dokoupit pouze kosmetické předměty
i Zdroj: Blizzard
Novinka Sezóny v Diablo 4 nebudou obsahovat pay-to-win obsah, hráči mohou dokoupit pouze kosmetické předměty

Sezóny v Diablo 4 nebudou obsahovat pay-to-win obsah, hráči mohou dokoupit pouze kosmetické předměty

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 8. 2022 14:07 2

Celá situace okolo série Diablo se s mobilním dílem Immortal trochu zvrtla. I když je nový díl silně kritizovaný za svou monetizační strategii, dle finanční zprávy Blizzardu vydělává spoustu peněz a studio zdárně pokračuje v podpoře. Fanoušci se ale obávají, aby podobný systém nepřišel i do nadcházejícího Diablo 4 – vývojáři tak na obavy odpovídají s novou kvartální zprávou a snaží se komunitu uklidnit.

Reklama

  • Blizzard uklidňuje komunitu okolo Diablo 4
  • Hra nebude obsahovat pay-to-win obsah

Vývojáři upozorňují, že Diablo 4 bude plně naceněná hra, která bude obsahovat obchod s kosmetickými předměty a season pass. V žádném případě se tedy nechystají pay-to-win možnosti ve hře. Ředitel vývoje Kegan Clark tvrdí, že sezóny jsou mnohem ambicióznější než v případě Diablo 3, jejich princip je ale stále stejný – vše se zresetuje, tudíž veškerá síla postav musí pocházet přímo ze hraní hry.

Hráči navíc dostanou spoustu kosmetických předmětů i zcela zdarma. V Diablu 4 nebude chybět battle pass, opět by ale měl obsahovat pouze kosmetické předměty a prémiovou měnu do obchodu. Snad tedy Blizzard dodrží své slovo a komunita své obavy rychle zažene.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama