Seriálový prequel Zaklínač: Pokrevní pouto má již pevné datum premiéry
i Zdroj: Netflix
Novinka Seriálový prequel Zaklínač: Pokrevní pouto má již pevné datum premiéry

Seriálový prequel Zaklínač: Pokrevní pouto má již pevné datum premiéry

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2022 08:25

Zatímco třetí sezóna Zaklínače od Netflixu stále nemá pevné datum premiéry, čekání na souběžně vytvářený seriál The Witcher: Blood Origin (Zaklínač: Pokrevní pouto) je téměř u konce. Netflix na svém živém vysílání Tudum oznámil, že tento prequel vyjde 25. prosince 2022. Členové hereckého obsazení, kam patří Michelle Yeoh, Sophia Brown, Minnie Driver a Laurence O'Fuarain, krátce probrali své postavy a rozebrali některé detaily, které k nim patří.

Reklama

  • The Witcher: Blood Origin (Zaklínač: Pokrevní pouto) zažije premiéru 25. prosince
  • Seriálový prequel bude čítat celkem 6 epizod

Pokrevní pouto, odehrávající se 1200 let před hlavní seriálovou adaptací, bude na ploše 6 dílů vyprávět příběh o stvoření prvního zaklínače a událostech, které vedly ke konjunkci sfér, tedy spojení světa monster, mužů a elfů. Scénář vytvářeli mimo dalších Declan de Barra a Lauren Schmidt Hissrich, kteří již pracovali na seriálu Zaklínače, a to s více volným provázáním s knižní sérií Andrzeje Sapkowského.

Detailů je i přes vyjádření zúčastněných herců poměrně poskrovnu. Sophia Brown (Kráska a zvíře) bude hrát hudebnici Éile s nástrojem založeným na skandinávské nyckelharpě. Laurence O'Fuarain (Normální lidi) odhalí význam elfského tetování Fjalla. Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery) bude hrát bojovnici Scian, zástupkyni nomádského kmene elfů, kteří jsou mistry v boji s mečem. A nejnověji potvrzená Minnie Driver (Příběh Popelky) bude zase sehrávat klíčovou roli v propojení celé série s hlavní sérií Zaklínače.

Ze starších informací víme pochopitelně i o dalších hercích. Obsazení například doplní i herec Lenny Henry (Pán prstenů: Prsteny moci), Mirren Mack (Klícka), Nathaniel Curtis (Byl by to hřích) nebo Dylan Moran (Soumrak mrtvých).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama