Seriálové The Last of Us se konečně představuje v prvním traileru
i Zdroj: HBO
The Last of Us Novinka Seriálové The Last of Us se konečně představuje v prvním traileru

Seriálové The Last of Us se konečně představuje v prvním traileru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 9. 2022 08:05 4

HBO konečně představilo první pořádný trailer k chystané seriálové adaptaci postapokalyptické akce The Last of Us. Ten ukazuje, že se tvůrci rozhodli předlohu přepracovat důkladně, se spoustou přímo převzatých scén a pořádně dramatickou a temnou atmosférou.

Reklama

  • HBO představuje seriál The Last of Us v prvním traileru

Trailer tak obsahuje ochutnávku úvodního chaosu v domovském městě Joela a Sarah i scény z hluboké apokalypsy, kdy už do příběhu promlouvá Ellie. Video navíc ukazuje i postavu připomínající Riley, seriál tedy zřejmě ukáže také události inspirované povedeným DLC Left Behind, aby Ellie lépe prokreslil.

Střípků pro fanoušky ale video skrývá daleko více. Konečně jsme pořádně viděli clickera i s jeho charakteristickým zvukovým projevem. Fanoušci také mohou lépe zhodnotit, jak se jim líbí obsazení Pedra Pascala a Belly Ramsey v hlavních rolích.

Seriál by měl mít premiéru během příštího roku. O produkci se stará autor předlohy Neil Druckmann s Craigem Mazinem, oceňovaným showrunnerem minisérie Černobyl. Trailer vyšel v rámci každoročních oslav Last Of Us Day, připadajících na 26. září. Datum je inspirováno příběhem hry, ve kterém právě v tento den houba cordyceps napadla většinu obyvatelstva Země.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama