Seriálové The Last of Us od HBO představuje herce bratrů Henryho a Sama a dvě úplně nové postavy
i Zdroj: Game-news24
Novinka Seriálové The Last of Us od HBO představuje herce bratrů Henryho a Sama a dvě úplně nové postavy

Seriálové The Last of Us od HBO představuje herce bratrů Henryho a Sama a dvě úplně nové postavy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2022 16:29

Připravovaná seriálová adaptace postapokalyptické akce The Last of Us představuje další členy hereckého ansámblu. Tentokrát přišla řada na černošské bratry Henryho a Sama, přeživší z Hartfordu. Tváře jim propůjčí Lamar Johnson a Keivon Woodard. Informaci přinesl exkluzivně magazín IGN.

Reklama

  • Tvůrci seriálu The Last of Us představují herce Henryho a Sama
  • Také odhalují dvě úplně nové postavy

Kanadského herce Lamara Johnsona (Henry) můžete znát ze seriálu Your Honor s hvězdou Breaking Bad Bryanem Cranstonem. Objevil se také v kriminálním dramatu z ghetta The Hate U Give nebo podobně laděného snímku Kings, vyprávějícím o nepokojích v Los Angeles. Jeho mladšího bratra Sama ztvární úplně neznámý Keivonn Woodard. Dětský herec nemá ani vlastní profil na mezinárodní filmové databázi IMDB.

Příběhové pozadí oblíbeného páru postav má být mírně odlišné od herní předlohy. Joel a Ellie potkají bratry v Kansasu, kde se snaží přežít útoky lovců lebek.

Vedle toho štáb představil další dva herce, Grahama Greenea a Elaine Miles v rolích úplně nových postav Marlona a Florence. Ti tvoří manželský pár žijící v divočině Wyomingu, nic víc o nich však nevíme.

Na seriálu The Last of Us se podílí oceňovaný režisér Craig Mazin a tvůrce herní předlohy Neil Druckmann. V hlavních rolích Joela a Ellie se objeví Pedro Pascal a Bella Ramsey, menší roli si střihnou i původní herci Troy Baker a Ashley Johnson. První epizodu by měl režírovat Kantěmir Balagov. Premiéra by mohla stihnout příští rok, oficiální datum ale nemáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama