Sekání pěkně úd po údu. Dying Light 2 zve na brutální event s oddělováním končetin
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Sekání pěkně úd po údu. Dying Light 2 zve na brutální event s oddělováním končetin

Sekání pěkně úd po údu. Dying Light 2 zve na brutální event s oddělováním končetin

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2022 11:00

Krvavé teploty za skutečnými okny si ještě jednou žádají prolitou krev v prosluněném Villedoru. Naštěstí pro nás, její prolití nebude nic těžkého. Časově omezený event pro Dying Light 2 s názvem Bloody Summer totiž dočasně zvyšuje šanci na stětí nepřátel i jejich porcování.

Reklama

  • Dying Light 2 hostí až do 7. července speciální event Bloody Summer
  • Jeho smyslem je usekávání maxima částí nepřátel a odemykání odměn
  • Poupraven je dočasně i fyzikální systém, kdy těla nepřátel více reagují na vaše údery

Během eventu trvajícího do 7. července mají hráči celkem tři hlavní cíle: odříznutí jedné končetiny některé z nepřátel; individuální utnutí 300 končetin; a globální cíl pro všechny: uříznout kolektivně 3 miliony údů pro odemčení outfitu Nightrunner. Jelikož je poslední úkol naštěstí ale již splněn, můžete se o šatstvo zásobit už nyní. V mezičase můžete sbírat menší odměny za zbylé dva úkoly. 

Za lehčí z nich, tzn. odseknutí jedné končetiny, získáte odznáček Harper’s Token, jenž lze následně směnit za další vybavení u agenta, jenž přibyl v kapitole 1. Za těžší úkol vám naopak přistane odměna bez dalšího čekání. Půjde o speciální Cutting Edge sekyru, se kterou lze pokračovat v započaté činnosti, a navyšovat tak souhrnné skóre v rámci globálního eventu.

Abyste mohli aktivovat odměnu i za globální úkol, musíte splnit tři podmínky, které vývojáři připravili. Jako první je třeba založit účet na TechlandGG, kam se můžete proklikat zde. Následně tento účet musíte propojit s platformou, kde hru vlastníte. A nakonec stačí kliknout na odkaz na této stránce pro přijetí odměn. Po celou dobu je taktéž vhodné držet na paměti, že během celého eventu platí i upravená fyzikální pravidla. To znamená, že budete čelit nejenom odporu všech zombie, ale i výraznějšímu pohazování jejich těl a větším reakcím na zásah.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama