Sega pozorně sleduje reakce hráčů na Sonic Frontiers. Chce sérii dále posouvat
i Zdroj: Sega
Sonic Frontiers Novinka Sega pozorně sleduje reakce hráčů na Sonic Frontiers. Chce sérii dále posouvat

Sega pozorně sleduje reakce hráčů na Sonic Frontiers. Chce sérii dále posouvat

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 11. 2022 11:54

Před pár dny se na počítače i konzole vrátil modrý ježek Sonic v open-world akci Sonic Frontiers. Ta se právě otevřeným světem od starších titulů značky liší. Sega nyní dle slov ředitele vývoje Moria Kišimota velmi pečlivě sleduje, co si o hře myslí fanoušci, aby mohla ve vývoji značky dále pokračovat.

Reklama

  • Sega bedlivě sleduje, co veřejnost říká na Sonic Frontiers
  • Hra sbírá pochvaly i ostrou kritiku

My jsme se k recenzní kopii dostali v době vydání a se Sonicem nyní tráví spoustu času David. Recenze tedy dorazí velmi brzy. Reakce hráčů a recenzentů ze světa se liší. Na agregátoru hodnocení Metacritic od kritiků sbírají Frontiers opravdu velmi rozporuplná hodnocení. Najdou se velmi vysoké známky (90 od Forbes), ale také výrazně negativní hodnocení (20 od Digital Trends). V obou zmíněných případech jde navíc o poměrně seriózní média. Na druhou stranu hráči na Steamu titul obrovsky chválí.

Kišimoto připomíná, že projekt vznikal téměř deset let a jeho zrod nebyl úplně jednoduchý. Pochvaluje si možnosti získané přechodem na princip otevřeného světa a zároveň slibuje, že se bude studio dále snažit posouvat a zlepšovat.

Je tedy prakticky jisté, že vznikne pokračování, respektive minimálně to, že Frontiers není na delší dobu poslední hrou se Sonicem. Ostatně značka jako taková zažívá velkou renesanci, především díky úspěchu filmové adaptace, která se brzy dočká třetího dílu a seriálového spin-offu zaměřeného na Knucklese.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama