Šéf Xboxu naznačil plány se značkou Call of Duty. Zůstane na konzolích PlayStation?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šéf Xboxu naznačil plány se značkou Call of Duty. Zůstane na konzolích PlayStation?

Šéf Xboxu naznačil plány se značkou Call of Duty. Zůstane na konzolích PlayStation?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 1. 2022 09:20

Přesun společnosti Activision Blizzard pod křídla Microsoftu může v konečném důsledku znamenat, že některé značky jednoduše nebudou dostupné na konkurenčních platformách. Sony již poskytla krátký komentář, v němž zazněl apel na dodržování dohod s smluv, dle kterých by tituly od Activisionu měly zůstat multiplatformní. A právě k tomu se nyní vyjádřil šéf Xboxu.

Reklama

  • Phil Spencer v týdnu hovořil s lídry Sony
  • Diskutovalo se o dohodách ohledně titulů společnosti Activision Blizzard
  • Spencer potvrdil, že Call of Duty bude i nadále dostupné na PlayStationu

Phil Spencer v krátkém vyjádření na Twitteru naznačil, že se během týdne zúčastnil několika hovorů s lídry Sony, přičemž zároveň přislíbil, že zmíněné dohody skutečně hodlá respektovat. Zdá se, že se konverzace točila především kolem značky Call of Duty, jejíž absence by Sony patrně bolela nejvíc.

“Potvrdil jsem náš záměr respektovat všechny existující dohody spojené s akvizicí Activision Blizzard a ponechat Call of Duty na PlayStationu. Sony je důležitou součástí našeho průmyslu, ceníme si našeho vztahu.”

Vyjádření na první pohled působí poměrně jasně, i tak ale vzbuzuje mnoho dalších otázek. Zůstanou na PlayStationu také pravidelné příspěvky v podobě velkých dílů, nebo Spencer mluví pouze o Call of Duty: Warzone? A jak bude naloženo s dalšími značkami? Na další odpovědi si budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama