Sea of Thieves ukončí provoz režimu The Arena, důvodem je nedostatek hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Sea of Thieves Novinka Sea of Thieves ukončí provoz režimu The Arena, důvodem je nedostatek hráčů

Sea of Thieves ukončí provoz režimu The Arena, důvodem je nedostatek hráčů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 2. 2022 15:40

Sea of Thieves se v minulém roce rozrostlo o spoustu obsahu, což ale nijak nebrání ještě větší expanzi v roce letošním. Studio Rare oznámilo hned několik chystaných novinek v rámci příběhových i stálých funkcí, s jednou částí hry se ale budou fanoušci muset rozloučit.

Reklama

  • Sea of Thieves končí s režimem The Arena
  • Hráči v něm strávili pouze dvě procenta času
  • Zbytek týmu se přesune na vývoj nového obsahu do Adventure

Už od roku 2019 totiž ve hře koexistují dva režimy, a to klasický Adventure a PvP The Arena. Druhý zmíněný byl určen zejména pro kratší sešlosti, jejichž hlavní náplní byly souboje na moři. Jak ale studio oznámilo, arénové souboje nebyly mezi hráči populární a mód bude na začátku března odstraněn.

„I přes snahu našeho talentovaného týmu se The Arena nepodařilo splnit cíle, které jsme si původně dali – ať ve formě vytvoření alternativní cesty ke hraní Sea of Thieves, tak možnosti krátce si zahrát, pokud nemáte čas na plnohodnotný zážitek v Adventure. Jak jsme již dříve sdíleli, pouze 2 procenta stráveného času ve hře byly věnovány The Arena. Faktem je, že se tento režim nikdy nestal tak populárním, abychom si odůvodnili naše zaměření na jeho vývoj.“

Jak studio prozradilo, i přes snahy vývojářů se hráči do arén zkrátka neponořili. S novým rozhodnutím se tak vývojáři zaměří čistě na další vývoj Adventure, přičemž The Arena bude ukončena společně s vydáním šesté sezóny, tedy 10. března.

Sea of Thieves dostane další várku příběhových misí, jejich podoba bude záviset na hráčích
i Zdroj: Hrej.cz

Sea of Thieves dostane další várku příběhových misí, jejich podoba bude záviset na hráčích

Jak studio Rare naznačilo, letošní rok bude pro Sea of Thieves opět "revoluční" a má překonat i velice nabitý rok 2021.…

28. 1. 2022 16:30

Letošní rok bude, co se nového obsahu týče, opět nabitý. Rare chystá spoustu novinek, vedle nových příběhových misí i další pevnosti v mořích. Nebudou chybět ani časově omezené akce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama