Sea of Thieves s obsahem nekončí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves s obsahem nekončí

Sea of Thieves s obsahem nekončí

Tomáš Tureček

Tomáš Tureček

13. 4. 2018 23:58 7
Reklama

Sandboxová hra na piráty Sea of Thieves byla i přes své nesporné kvality a zábavný gameplay kritizovaná za malé a opakující se množství herního obsahu. Studio Rare ale rozhodně nehodlá zahálet a chystá se do hry postupně přidávat další. V průběhu tohoto roku si pro hráče přichystalo hned šest porcí dodatečných výzev a dobrodružství, dostupných zdarma během roku 2018.

První porce z toho šestichodového menu dorazí na konzole a PC všech věrných pirátů již tento květen a ponese název The Hungering Deep. Vývojáři se chystají vypustit do jejich světa novou hrozbu, která by měla posunout rámec kooperace na novou úroveň, donutit hráče spolupracovat, stmelit posádky dohromady a dovést je tak k novým výzvám a odměnám. Rare vytvořilo velmi zajímavé prostředí, které bohužel obsahem pokulhává a zdá se, že se i s jednou nohou vyřezanou hodlají vydat vstříc dalším dobrodružstvím. Možná, že na svých cestách potkáte nová NPC, která se vám svěří, že někde ztratili nebo zakopali poklad a svěří vám indicie k jeho nalezení. Dále budete moct pátrat po takzvaných Skeleton thrones, těžko dostupných místech, na kterých vás po jejich pokoření budou čekat další odměny na vašich cestách, nebo různé nové podvodní lokace.

V průběhu léta přijde druhý velký update jménem Cursed Sails, který přinese zcela nový druh lodi. Přesné detaily nejsou známé, je však možné, že budou schopné nést větší posádku a tím přinést do hry intenzivnější zážitky s více lidmi. Poslední z upřesněných šesti updatů by měl dokonce přinést zcela novou lokaci pro vaše výpravy.

Za zmínku rozhodně stojí i „kosmetické“ přídavky. Ostřílení piráti si budou moct například pořídit vlastního papouška, kočku nebo opičku, nebo se dokonce stát kapitánem vlastní lodi. Vypadá to, že Sea of Thieves zdaleka neřeklo své poslední slovo. Ty, kteří do hry již naskočili a měli pocit zklamání ze zajímavého, nýbrž poměrně prázdného světa, by nastávající updaty mohly příjemně potěšit. Nové piráty spřísným, bedlivě sledujícím okem na dalekohledu, vyčkávajíc příliv nového obsahu, o to více. Tak co, mořští vlci, těšíte se na další výpravy za poklady? Hru můžete zakoupit na e-shopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama