Sea of Thieves dostane další várku příběhových misí, jejich podoba bude záviset na hráčích
i Zdroj: Hrej.cz
Sea of Thieves Novinka Sea of Thieves dostane další várku příběhových misí, jejich podoba bude záviset na hráčích

Sea of Thieves dostane další várku příběhových misí, jejich podoba bude záviset na hráčích

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 1. 2022 16:30

Jak studio Rare naznačilo, letošní rok bude pro Sea of Thieves opět "revoluční" a má překonat i velice nabitý rok 2021. První salvu velkých novinek, které mají opět obohatit už tak pestrý svět hry, nám autoři představili ve speciálním streamu a je jisté, že se fanoušci opět nebudou nudit.

Reklama

  • Studio Rare předeslalo budoucnost Sea of Thieves pro tento rok
  • Velkou novinkou budou Adventures a Mysteries
  • Jejich obsah a podoba se bude měnit v závislosti na hráčích

Zatímco v minulosti se studio soustředilo na tvorbu příběhových misí, jejichž umístění je trvalé a neměnné, tentokrát jde o akce, jejichž podoba se bude během roku měnit. První z nich jsou Adventures, příběhové mise, které se budou měnit každý měsíc. Každá „adventure“ bude příběhová kapitola, jejíž zasazení se bude měnit podle příběhu dané sezóny. V průběhu roku se bude příběh formovat podle společných rozhodnutí hráčů, zároveň s tím na akce bude reagovat i svět okolo. 

Rare tím chce docílit většího spojení hráčů a NPC po celém světě. Zatímco v tuto chvíli je většina lokací dost „bezduchá“, hráči by si k nim měli v průběhu roku tvořit vztah a vnímat jejich změny.  Na to navazují i „Mysteries“, tedy záhady, které jsou inspirované různými klasickými detektivkami a záhadami. Mysteries budou trvat déle než Adventures, přičemž hlavním tahákem zde budou různé hádanky a tajemství, pro jejichž vyřešení musí hráči hledat i v pramenech mimo hru samotnou. I zde prý budou vývojáři dynamicky reagovat na to, jak rychle a jakým způsobem budou hráči hádanky řešit.

V rámci streamu došlo i na lehké naťuknutí dalších novinek. Jednou z hlavních budou pevnosti, které dorazí společně se šestou sezónou. Po mapě jich bude celkem šest, přičemž budou mnohem lépe chráněné, než klasické opevnění na ostrovech. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama