Scenáristka Call of Duty doufá v další dva díly Vanguardu. Chce přinést pamětihodné hrdiny
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Scenáristka Call of Duty doufá v další dva díly Vanguardu. Chce přinést pamětihodné hrdiny

Scenáristka Call of Duty doufá v další dva díly Vanguardu. Chce přinést pamětihodné hrdiny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 10. 2021 14:29

Nové pokračování série Call of Duty s podtitulem Vanguard zatím ani nevyšlo, a autoři už mluví o možných dalších dílech. Konkrétně se rozpovídala Sam Maggs, scenáristka hry, která na Comic-Conu v New Yorku přiznala, že má tým Sledgehammer s druhoválečným dobrodružstvím opravdu velké ambice. Dle jejích slov by chtěl vyprávět příběh na plátně minimálně dalších dvou dílů a přinést opravdu pamětihodné hrdiny.

Reklama

  • Dle slov scenáristky Call of Duty: Vanguard má tým v záloze další dva příběhy
  • Chce, aby z Vanguardu byla trilogie
  • Také chce vytvořit pamětihodné hrdiny

Nic podobného prý zatím série Call of Duty nemá (legendární Kapitán Price, “Ghost” Riley nebo Alex Mason zřejmě nejsou dostatečně zajímaví hrdinové). „Víte co, když si představíte třeba Halo, okamžitě myslíte na Master Chiefa, ale když si představíte Call of Duty, vlastně tu nejsou žádní hrdinové, kteří by vystupovali z davu,“ vysvětlila Maggs fanouškům.

Tým se tak zaměřil na to, aby vytvořil skutečně zajímavé a pamětihodné hrdiny, kteří by následně hráli titulní role v druhém a třetím díle Vanguard. Doslova přiznala, že má tým v mysli ještě další dva konkrétní příběhy, které chce vyprávět. 

„Takže doufáme, že je lidi budou milovat stejně jako my, čímž bychom dostali možnost vyprávět dál jejich příběhy a udělat z nich tak trochu ikony téhle éry Call of Duty,“ dodává.

S hrdiny Call of Duty: Vanguard, který vychází pátého listopadu, se můžete seznámit například v příběhovém traileru výše. Podrobněji jsme o nich psali v jiné novince

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama