Samsung představil špičkový telefon v edici Diablo Immortal. Na jeho mobilech přitom hra nefunguje
i Zdroj: Chosun Biz / Samsung
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Samsung představil špičkový telefon v edici Diablo Immortal. Na jeho mobilech přitom hra nefunguje

Samsung představil špičkový telefon v edici Diablo Immortal. Na jeho mobilech přitom hra nefunguje

Jakub Fišer

Jakub Fišer

8. 6. 2022 14:37

Pro skalní fanoušky nového titulu Diablo Immortal přichystal korejský výrobce Samsung velkou parádu. Smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra v motivech démonického RPG se začíná prodávat v Koreji, zatím ale pouze tam.

Reklama

  • Samsung předvedl speciální edici Diablo Immortal svého telefonu Galaxy S22 Ultra
  • Smartphone se prodává jenom v Koreji, cena nebyla zveřejněna
  • Problémy s hrou se mu vyhnuly, běží totiž na odlišném čipsetu než evropské kusy

Diablo Immortal se stalo okamžitě po svém vydání zkraje června celosvětovým hitem. Samsung se rozhodl neváhat a přikrmit prodeje svých telefonů speciální limitovanou edicí na motivy nového MMO RPG titulu. Na domácí korejský trh proto přichází s vlajkovým modelem Galaxy S22 Ultra Diablo Immortal Edition.

Ten zaujme dřevěným balením, ve kterém najdete samotný telefon, koženou podložku pod myš, sběratelské kartičky a plakát, speciální kryt s úchytem od firmy Spiegen a nakonec také bezdrátovou nabíjecí podložku. Dostupnost je omezena na 100 vyrobených kusů, které se prodávají jen a pouze v Jižní Koreji. Ohledně ceny zatím nepadlo ani slovo, pokud ale máte cestu na Korejský poloostrov, zamiřte do obchodu LG U Plus, kde si novinku můžete v celé své kráse prohlédnout.

Samsung představil špičkový telefon v edici Diablo Immortal. Na jeho mobilech přitom hra nefunguje
i Zdroj: Yonhapnews / obchod LG U Plus

Z hlediska hardwarové výbavy se tento kus nijak neliší od běžně prodávané varianty. Počítat tak můžete s 6,8″ Dynamic AMOLED 2X displejem, 120Hz obnovovací frekvencí, podporou dynamického rozsahu HDR10+, operační pamětí až 12 GB, až 1TB úložištěm, čtyřčlenným fotoaparátem s hlavním 108Mpx snímačem, 5000mAh baterií s nabíjením o výkonu 45W a nakonec také výkonným 4nm čipsetem Snapdragon 8 Gen 1.

Diablo Immortal má problém. Nefunguje na špičkových telefonech Samsung
i Zdroj: Blizzard

Diablo Immortal má problém. Nefunguje na špičkových telefonech Samsung

Ve světě mobilních her nemohla tento týden proběhnout větší premiéra, než příchod masivně očekávaného MMORPG Diablo Immortal…

3. 6. 2022 11:35
8

Čipová sada je však v souvislostí s Diablo Immortal kontroverzním tématem. Telefony korejského Samsungu, které pohání čipsety řady Exynos, se totiž ukázaly jako nevhodné na hraní nového počinu od Blizzardu. Ve hře se objevují grafické glitche a hra nefunguje korektně. Vtip je ale v tom, že Samsung štěpí trh na dvě části: evropské země zásobuje smartphony s vlastními čipsety Exynos, zatímco do USA, Číny a právě i Jižní Koreje posílá telefony s procesory od amerického Qualcommu. Těm se problémy s Diablo Immortal zdárně vyhýbají.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama