Saints Row v nové ukázce zve na projížďku městem Santo Ileso
i Zdroj: Hrej.cz
Saints Row Novinka Saints Row v nové ukázce zve na projížďku městem Santo Ileso

Saints Row v nové ukázce zve na projížďku městem Santo Ileso

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 10. 2021 10:05

Jednou z nově oznámených her na letošním Gamescomu byl reboot série Saints Row. Už jsme měli možnost vidět pár záběrů přímo ze hry, další ukázka se soustředí na kouzlo otevřeného světa.

Reklama

  • Objevila se ukázka z chystaného rebootu Saints Row 
  • Zaměřuje se na projížďku/procházku městem Santo Ileso
  • Jde o záběry z pre-alpha verze

Nedá se úplně říct, že by reboot udělal radost všem fanouškům této značky. Někteří jsou nespokojeni s tím, že se vývojáři odklonili od bláznivé over-the-top akce, přízemní vyprávění z amerického jihozápadu se jim zkrátka nepozdává. 

Studio Volition nicméně nové vizi věží a za konceptem si stojí. V novém videu hráčům představilo podobu městečka Santo Ileso, kde se odehrává veškeré dění. Ukázka pochází od magazínu Game Informer, zachycuje jízdu buginou mimo hlavní komunikace, v druhé části pak redaktoři vyrazili na procházku do centra, kde potkali některé rezidenty.

Sluší se dodat, že jde o záběry z pre-alpha verze, není tedy ještě úplně začištěná. Celkově ale dává poměrně jasnou představu o tom, jak vypadá život ve zdejším otevřeném světě. Nové Saints Row vyjde 25. února na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC, kde bude k dispozici exkluzivně v obchodu Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama