Rytmický titul hráčům strhává každý den peníze, i když zaplatili měsíční členství. Je jedním z nejhůře hodnocených na Steamu
i Zdroj: Vfun
Kuriozity Novinka Rytmický titul hráčům strhává každý den peníze, i když zaplatili měsíční členství. Je jedním z nejhůře hodnocených na Steamu

Rytmický titul hráčům strhává každý den peníze, i když zaplatili měsíční členství. Je jedním z nejhůře hodnocených na Steamu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 1. 2023 21:55

Komunita hráčů na Steamu má nový bod zájmu. Jde o rytmický titul O2Jam Online, navazující na poměrně úspěšnou starší hru O2Jam. Novinka je ale natolik bláznivý paskvil, že se rychle zařadila mezi nejhůře hodnocené hry historie platformy.

Reklama

  • O2Jam Online je jednou z nejhorších her na Steamu
  • Nesprávně strhává peníze, neobsahuje multiplayer a ani se dobře nehraje
  • Navazuje přitom na oblíbenou rytmickou hru ze začátku tisíciletí

Původní titul na začátku tisíciletí zaujal hráče návykovou rytmickou hratelností, pak byla ale jeho podpora ukončena. V podstatě pokračování O2Jam Online mělo této popularity využití, zatím je ale situace spíše opačná. Hráči velmi rychle přišli na to, že je projekt čínského studia Valofe dost odfláknutou záležitostí, trochu přísnějším okem pak spíš absolutní zlodějinou.

Velmi rychle například vyšlo najevo, že při zakoupení měsíčního předplatného hra čerpá peníze z účtu… každý den. To je pravděpodobně technická chyba, pro hráče ale značně nepříjemná. Monetizační model je navíc obecně dost predátorský. K jednotlivým skladbám nemůžete získat přístup natrvalo, lze je pouze předplatit na týden nebo měsíc (a pro měsíční platbu platí výše zmíněná chyba). Hra navíc neobsahuje multiplayer. Což je dost bizarní, vzhledem k tomu že má podtitul Online, a původní titul na něm do velké míry stavěl.

O2Jam Online je totiž údajně prakticky dokonale překlopená mobilní verze, takže ani pořádně nefunguje na širokoúhlých monitorech. A když už se dostanete ke hraní, zarazí vás, že moc dobře nefunguje ani synchronizace mezi obrazem a zvukem. Což je u rytmické hudební hry celkem zásadní problém. Přímo ve hře mimochodem zůstal třeba překlep v podobě zkratky BMP místo BPM (beats per minute).

Výsledkem jsou Extrémně záporné souhrnné recenze na Steamu. Z 1067 recenzí je jich jen 45 kladných, a část z nich je evidentně ironická.

O2Jam Online vám tedy doporučit nemůžeme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama