Ruský "Bioshock" Atomic Heart vyjde ve druhé polovině letošního roku. Ani nová ukázka nešetří podivnostmi
i Zdroj: Hrej.cz
Atomic Heart Novinka Ruský "Bioshock" Atomic Heart vyjde ve druhé polovině letošního roku. Ani nová ukázka nešetří podivnostmi

Ruský "Bioshock" Atomic Heart vyjde ve druhé polovině letošního roku. Ani nová ukázka nešetří podivnostmi

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 2. 2022 22:15 4

Atomic Heart, představující ruské zpodobnění Bioshocku, byl zrakům herní veřejnosti upřen od loňské E3. Od loňského srpna se začali jeho tvůrci z Mundfish kasat tím, že ve vývoji směle postupují, přičemž zmínili i dva konce, jimiž příběh hodlají zakončit. S překlenutím do stávajícího roku 2022, kdy má titul vyjít, přichází trailer, jehož cílem je nastínit datum vydání o něco přesněji.

Reklama

  • Studio Mundfish láká na letošní vydání Atomic Heart
  • Hra inspirovaná stylem Bioshocku vyjde v druhé polovině roku
  • Na současné generaci konzolí má nabídnout dynamické 4K

Nastínění je na celém oznámení poměrně zásadní. Vývojáři totiž nechtějí zřejmě nechat nic náhodě a místo přesného dne vydání dávají jen náznak, kdy hra může vyjít. Abychom byli konkrétnější, místo tradičního data vydání se dozvídáme jen o #######ber 2022, což znamená zúžení na září, říjen, listopad a prosinec – tedy ve všech případech na druhou polovinu letošního roku.

Co se týče platforem, tvůrci i nadále počítají s PlayStation 4|5, Xbox Series, Xbox One a PC. Ve své nejnovější odpovědi IGN rovněž potvrdili, že hra je nyní ve vývoji již téměř 5 let, což je asi o rok déle, než kdy dorazila první ukázka. Projekt má podle jejich představ navodit atmosféru 50. let, v níž se bude zračit podtón sovětského vědeckého pokroku míšený s obskurnostmi sci-fi žánru.

Při tázání na úroveň výkonu na PS5 a Xbox Series X, zástupci týmu odvětili, že u obou konzolích chtějí nabídnout dynamické 4K rozlišení. Zároveň však naznačili, že implementace ray-tracingu zde není zaručena. Snaží se prý o jeho začlenění na co nejvíce platforem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama