Ruské DLC pro Euro Truck Simulator 2 bylo definitivně odloženo, za současné situace prý vyjít nemůže
i Zdroj: SCS Software
Byznys Euro Truck Simulator 2 Novinka Ruské DLC pro Euro Truck Simulator 2 bylo definitivně odloženo, za současné situace prý vyjít nemůže

Ruské DLC pro Euro Truck Simulator 2 bylo definitivně odloženo, za současné situace prý vyjít nemůže

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 5. 2022 09:59

České studio SCS Software na svém blogu informovalo hráče a fanoušky o tom, jaká je situace nejnovějšího plánovaného DLC pro Euro Truck Simulator 2 s podtitulem Heart of Russia. To mělo dle původních plánů být touto dobou vydané, situaci ale vážně zkomplikovala invaze ruských vojsk na Ukrajinu. Studio nyní oznámilo, že DLC v blízké době nevyjde.

Reklama

  • SCS Software znovu potvrzují, že DLC Heart of Russia pro Euro Truck Simulator 2 nevyjde
  • Vydání by prý mohlo být chápáno jako podpora Ruska

Situaci komentovalo už v březnu, kdy PR a marketingový manažer Daniel Němec pro server Vortex potvrdil, že v SCS museli téměř hotové rozšíření lidově řečeno uložit do šuplíku a vydání odložit. To nyní potvrzují i skrze blogový příspěvek, kde připomínají, že byl balíček prakticky hotový. Jeho vydání, obzvlášť s emotivním názvem Heart of Russia, by ale mohlo být částí komunity chápáno jako podpora činů Ruska.

Vzhledem k tomu, že se situace týká lidského utrpení, tedy DLC jen tak nevyjde. Autoři naznačují, že by k tomu mohlo dojít v době, kdy válka skončí a Ukrajina vstoupí do fáze obnovy. Prostřednictvím balíčku by pak firma chtěla tomuto procesu nějakým způsobem pomoci, pravděpodobně finančně.

SCS Software už se do podpory Ukrajiny aktivně zapojilo. Skrz charitativní balíček polepů na virtuální kamiony přispívalo na neziskové organizace a pochlubilo se tím, že si Ukrainian Paint Jobs Pack pořídilo přes 85 tisíc hráčů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama