Roztomilý titul Lil Gator Game se stal předmětem podvodů, upozorňuje vydavatel
i Zdroj: Steam
Novinka Roztomilý titul Lil Gator Game se stal předmětem podvodů, upozorňuje vydavatel

Roztomilý titul Lil Gator Game se stal předmětem podvodů, upozorňuje vydavatel

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 8. 2022 09:54 2

Roztomilá hříčka Lil Gator Game od studia MegaWobble se v říjnu loňského roku i letos dočkala demoverze, která přilákala celou řadu hráčů toužících po vydání se do malovaného polygonového světa s malým krokodýlem. Dost možná jste o této malé hříčce neslyšeli, o to zvláštnější je pak celá situace, do které se vývojáři i vydavatel dostali.

Reklama

  • Podvodníci využívají Lil Gator Game k podvodům
  • Rozesílají odkazy s příslibem beta testování
  • Žádné takové se ale nechystá, jak potvrdil vydavatel

Lil Gator Game se totiž stalo předmětem podvodů, jak distributor Playtonic upozornil. Neznámí pachatelé prý rozesílali komunitě okolo hry odkazy s příslibem, že jde o klíče pro další beta testování hry. Není jisté, co za linkem stálo, Playtonic ale upozorňuje, že rozhodně nejde o jejich práci a v žádném případě hráči nemají na linky klikat.

 „Všimli jsme si, že někdo nabízí  přístup do beta testování Lil Gator Game. Potvrzujeme, že jde o podvod, který nepochází od Playtonic ani tvůrců hry. Pokud bychom takovou akci pořádali, oznámíme tak na Twitteru. Prosím neklikejte na odkazy a pokud takovou zprávu dostanete, obraťte se na nás,“ píší zaměstnanci. 

V následujícím tweetu, respektive odpovědi na jeden z dotazů, následně Playtonic potvrdilo, že prozatím neplánuje žádné vydání další demoverze – vzhledem k nedávnému testování a velkému množství zpětné vazby o tom zatím neuvažuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama