Rozsáhlá aktualizace pro Animal Crossing: New Horizons vyšla překvapivě o něco dříve
i Zdroj: Hrej.cz
Animal Crossing: New Horizons Novinka Rozsáhlá aktualizace pro Animal Crossing: New Horizons vyšla překvapivě o něco dříve

Rozsáhlá aktualizace pro Animal Crossing: New Horizons vyšla překvapivě o něco dříve

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 11. 2021 14:12

Připravovaná obří aktualizace 2.0 pro loňský hit Animal Crossing: New Horizons měla původně vyjít až během zítřka, Nintendo ale z neznámého důvodu posunulo vydání o den dříve. Hráči tak už nyní můžou stahovat patch, který přidává celou plejádu obsahu, zároveň bude zřejmě už během zítřka zpřístupněn i zpoplatněný balíček Happy Home Paradise.

Reklama


Aktualizaci Nintendo představilo během dedikovaného Directu před dvěma týdny. Poslední velký bezplatný obsahový balíček toho přinese opravdu mnoho. Na ostrovy hráčů například zavítá kavárník Brewster se svým podnikem s voňavou nabídkou teplých nápojů. S ním se pojí i návrat zpívajících sošek Gyroids. Vrací se také želví námořník Kapp’n. Vedle toho aktualizace přináší spoustu nového nábytku, možností jak dekorovat dům nebo ostrov jako takový, rozcvičky na nádvoří, nové účesy a další drobnosti.

První a zároveň i poslední DLC pro hru, Happy Home Paradise, také klepe na dveře. To ještě dostupné není, vzhledem k původnímu datu pátého listopadu bychom ho ale mohli čekat snad už během zítřka. V něm se hráči stanou designéry dovolenkových domovů, kam se odebírají vesničané po náročných pracov… obdobích bloumání po ostrově a obtěžování hlavního hrdiny. Některé nové prvky designu také mohou využít na vlastním ostrově pro další zkrášlení.

Animal Crossing: New Horizons dostane obří aktualizaci, první DLC a mnoho dalšího obsahu
i Zdroj: Hrej.cz

Animal Crossing: New Horizons dostane obří aktualizaci, první DLC a mnoho dalšího obsahu

O víkendu proběhl další Nintendo Direct, tentokrát věnovaný čistě jen loňskému megahitu Animal Crosing: New Horizons.…

18. 10. 2021 11:21

Jedinou smutnou zprávou je, že s vydáním Happy Home Paradise větší podpora titulu končí. Nintendo samozřejmě bude dále ladit chyby nebo nabízet menší aktualizace, žádného většího balíku obsahu se však už nedočkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama