Rockstar zakládá se značkou CircoLoco hudební vydavatelství. Už 9. července vyjde první album
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar zakládá se značkou CircoLoco hudební vydavatelství. Už 9. července vyjde první album

Rockstar zakládá se značkou CircoLoco hudební vydavatelství. Už 9. července vyjde první album

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 5. 2021 14:12

Série Grand Theft Auto se během své existence proslavila mnoha aspekty. Samozřejmě, všichni máme GTA zafixované jako open world akční sandboxovou nabídku různorodých aktivit i obrovských výdělků – přiznejme si ale, že nám z každého pokračování zůstalo v paměti několik skvělých skladeb, které krásně doplňovaly atmosféry. Dobrý výběr hudby provází tuto sérii už dlouhá léta a Rockstar si toho je vědom.

Reklama

  • Rockstar zakládá se značkou CircoLoco vlastní hudební vydavatelství
  • Spojení značek vyústí ve vydání alba Morning Dreamin'
  • Další spolupráce není známá

Už před velkou expanzí Cayo Perico si Rockstar nechat složit několik skladeb od slavných DJů, nyní se ale pouští do výrazně většího projektu. Studio se totiž spojuje se značkou CircoLoco, se kterou zakládá vlastní hudební vydavatelství CircoLoco Records.

To už plánuje vydat první album Monday Dreamin‘, a to 9. července. Do té doby bude každý týden zveřejňovat nové skladby z alba, na projektu se podílí tvůrci jako je Lost Souls of Saturn, Ramp, Moodymann, Butch či Jamie Jones. „CircoLoco se za 20 let reprezentace house a techno na party v klubu DC10 na Ibize stalo důležitým středobodem mezi undergroundovou taneční hudbou a elementy módy, umění a širší kultury. Založení CircoLoco Records posiluje závazek CircoLoco tozšiřovat taneční hudbu i mimo kluby,“ tvrdí tisková zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama