Rockstar se omlouvá za zpackaný launch remasterů GTA, do obchodů vrátí původní verze
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Rockstar se omlouvá za zpackaný launch remasterů GTA, do obchodů vrátí původní verze

Rockstar se omlouvá za zpackaný launch remasterů GTA, do obchodů vrátí původní verze

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 11. 2021 19:59 1

Společnost Rockstar se hráčům na svém blogu omluvila za nepříliš povedené vydání remasterů trojice kultovních dílů série Grand Theft Auto, které vyšly v značně neuspokojivém stavu a hráči je ostře kritizovali. Studio slíbilo, že již pilně pracuje na opravách a vylepšeních všech verzí, zároveň oznámilo, že se do prodeje vrátí původní verze her.

Reklama

  • Rockstar se omlouvá za kostrbatý start remasterů GTA
  • Původní verze se vrátí do nabídky obchodu Rockstar Store v balíčku
  • Ten navíc majitelé remasterů dostanou zdarma

„Série Grand Theft Auto - a hry, které tvořily tuto ikonickou trilogii - pro nás znamenají to samé, co pro spoustu fanoušků po celém světě. Aktualizované verze těchto klasických her nevyšly ve stavu, který by dosahoval standardů očekávaných našimi fanoušky,“ kaje se studio. Dále avizuje, že jsou na cestě první aktualizace, které by měly zlepšit stav hry na všech platformách a omlouvá se všem hráčům, kteří při hraní naráželi na vážnější chyby a problémy.

Rockstar také oznámil, že se do Rockstar Store vrátí původní verze her v balíčku. Ten také všichni hráči, kteří Definitivní Edici na PC koupí do konce června příštího roku dostanou zadarmo. Majitelé verzí pro ostatní platformy nicméně ostrouhají.

Jedním dechem ale zároveň studio prosí hráče, aby zachovali chladnou hlavu a základy slušnosti. Někteří fanoušci totiž prý vulgárně napadali autory hry na sociálních sítích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama