Rockstar potvrzuje remastery oznámením Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Rockstar potvrzuje remastery oznámením Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Rockstar potvrzuje remastery oznámením Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 10. 2021 18:33

Rockstar se konečně rozhoupal a po několika měsících celkem jasných informací od insiderů nám studio oficiálně odhalilo Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition. Jedná se remastery tří dílů GTA – tedy GTA 3, GTA: Vice City a GTA: San Andreas.

Reklama

  • Rockstar oznámil remastery starších dílů GTA
  • Máme se dočkat celkového vylepšení včetně grafiky a gameplaye
  • Studio příští týden odstraní původní verze hry

Vývojáři slibují „celkový upgrade včetně grafických vylepšení a moderních gameplay prvků“. Zároveň by se ale měl zachovat klasická atmosféra i vzhled. Bohužel je to zatím vše, co nám studio odhalilo, více informací bychom se ale měli dozvědět už brzy – nejspíše na výročí vydání GTA 3, které je 22. října.

V rámci přípravy na vydání ale studio odstraní původní verze her z digitálních obchodů, a to už příští týden. Pokud si tedy chcete hry zachovat, doporučujeme je co nejdříve koupit. GTA: The Trilogy – The Definitive Edition vyjde na PC, PS4/5, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch i mobilní telefony. Rockstar stále neoznámil datum vydání, dle spekulací k němu má dojít v listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama