RoboCop: Rogue City vyjde až v září. Kromě rubání nepřátel v něm můžete rozdávat pokuty za špatné parkování
i Zdroj: Teyon / Nacon
Novinka RoboCop: Rogue City vyjde až v září. Kromě rubání nepřátel v něm můžete rozdávat pokuty za špatné parkování

RoboCop: Rogue City vyjde až v září. Kromě rubání nepřátel v něm můžete rozdávat pokuty za špatné parkování

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2023 10:00

Vydavatelství Nacon během své show Nacon Connect představilo nový trailer pro chystanou herní adaptaci filmů s drsným strážcem zákona Robocopem. RoboCop: Rogue City nakonec vyjde o něco později, než jsme čekali. Počkat si musíme až do září.

Reklama

  • Trailer připomíná potírání zločinu v RoboCop: Rogue City
  • Robotický strážce pořádku se nebojí ani pokut za špatné parkování
  • Jinak ale rozdává headshoty drogovým dealerům

Trailer ale ukázal, že autorům nechybí smysl pro humor a že kariéra Robocopa se netočí jen kolem likvidace více či méně organizovaného zločinu. Jako policista pochůzkář je totiž zodpovědný i za pokutování neukázněných řidičů. Video tak ukazuje například udělování pokuty za parkování příliš blízko požárního hydrantu. Inu, zábava.

Kromě toho ale na hráče čeká patřičně potemnělý Detroit, v jehož bočních uličkách číhá kdejaký hladový gangster. Eponymní hrdina v traileru rychle detektivně zhodnotí situaci v opuštěné herně plné drogových dealerů. Za ideální postup pak zvolí brutální likvidaci všech přítomných provinilců.

Gameplay ukazuje, že se Robocop skutečně ovládá… inu, jako Robocop. Jde o robota, který se pohybuje a chová jiným způsobem, než živý člověk. Úplně tak chybí třeba typické kývání zbraně a pohledu při chůzi, což působí velmi nezvyklým dojmem. I retro grafické rozhraní pak odkazuje na původní osmdesátkové filmy. Jak dobře to bude fungovat při hraní uvidíme v září na Xbox Series, PlayStationu 5 a PC. Ve výčtu platforem z neznámého důvodu chybí Nintendo Switch, pro který byla hra také dříve oznámena.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama