Ruined King: A League of Legends Story Novinka Riot Forge vydává dvojici her, další oznámilo na streamu

Riot Forge vydává dvojici her, další oznámilo na streamu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 11. 2021 12:40

Na včerejšek si Riot Forge, "nezávislá" odnož studia Riot Games, která tvoří spin-offy ze světa Runeterra, přichystala speciální akci. Na té jsme se dozvěděli spoustu informací, a to včetně vydání rovnou dvou her, které jsou dostupné již nyní nejen na Nintendo Switch, na který se studio specializuje.

Reklama

  • Indie odnož Riot Games překvapivě vydala dvě hry
  • Zároveň jsme se dočkali dalších informací o připravovaných projektech

Je celkem velkým překvapením, že Riot Forge pracuje na hned několika dalších hrách, které se původnímu League of Legends vůbec nepodobají. Jednou z nich je Song of Nunu, singleplayerová adventura od Tequila Works, která se soustředí zejména na atmosferická prostředí a prozkoumávání světa.

Dozvěděli jsme se také další podrobnosti o 2D skákačce Convergence od studia Double Stallion, která vyjde příští rok, a stejní vývojáři oznámili i tajemnou pixelartovou hru Demacia. Jak už jsme na začátku zmínili, společně se streamem Riot vydal dvojici her, a to tahové singleplayerové RPG Ruined King od Airship Syndicate (Darksiders: Genesis) a Hextech Mayhem, rytmickou skákačku Choice Provisions (Bit.Trip).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama