Riders Republic nabídnou bezplatný trial. Na vyzkoušení týden předem máte čtyři hodiny
i Zdroj: Hrej.cz
Riders Republic Novinka Riders Republic nabídnou bezplatný trial. Na vyzkoušení týden předem máte čtyři hodiny

Riders Republic nabídnou bezplatný trial. Na vyzkoušení týden předem máte čtyři hodiny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 10. 2021 13:04

Už 28. října se přiřítí freestylová open-world akce Riders Republic. Pokud ale stále pochybujete o tom, zda je novinka od Ubisoftu právě pro vás, studio vám dá možnost hru vyzkoušet zadarmo. Od 21. do 27. října se otevře bezplatná zkušební verze. Ta nabídne dohromady čtyři hodiny čistého herního času, během kterých se můžete o koupi rozhodnout.

Reklama

  • Adrenalinoví Riders Republic nabídnou týden před vydáním trial
  • Hráči mají čtyři hodiny na vyzkoušení všech prvků hry
  • Také mohou vyhrát kolo nebo kopii titulu

Nabídka platí pro všechny platformy, tedy pro PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i Stadii. Jakýkoliv dosažený progress se hráčům následně přenese i do plné verze hry, která vychází 28. října. Tu už je ale samozřejmě nutné koupit (případně využít předplatného Ubisoft Plus).

Trial by neměl být nijak omezený, k dispozici budou všechny herní režimy včetně těch pro více hráčů. Jen hromadné závody, ve kterých se na nových konzolí objeví celé zástupy jezdců, budou zatím uzamčeny na 32 závodníků.

Zajímavostí je, že se můžete přihlásit do soutěže Mad Challenge. V rámci té musíte splnit tutorial, získat dvacet hvězd a tím si odemknout ShackDaddyho exkluzivní multiplayerovou soutěž a v ní se dobře umístit. Pokud dojedete do desátého místa, zařadíte se do slosování soutěže o skutečné, speciální horské kolo a zlatou edici hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama