Režisérská edice Death Stranding pro PS5 konečně dostává datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Death Stranding Novinka Režisérská edice Death Stranding pro PS5 konečně dostává datum vydání

Režisérská edice Death Stranding pro PS5 konečně dostává datum vydání

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 7. 2021 09:30 1

Rozšířené vydání Death Stranding, na které Kodžima upozorňoval už na letošním Summer Game Festu, má konečně potvrzené datum vydání. Na cestu po katastrofou zmítaných Spojených státech se po boku Sama a nového balíčku misí vydáme už na sklonku letošního září.

Reklama


Death Stranding: Director's Cut vyjde exkluzivně pro PlayStation 5 už 24. září, a oproti dva roky starému originálu nabídne nové nepřátele, příběhové mise, minihry; předělání kontaktních soubojů na blízko a výkonnostní režim s 60 FPS. Samozřejmostí bude i haptická odezva a užití adaptivních triggerů k prohloubení zážitku.

Přítomnost jednotlivých vylepšení doplní i příchod stacionárních kulometů a příručního bleskometu, jehož užitek naleznete např. při zneškodňování BT červa nebo poklidném testování střelnice. V neposlední řadě se ale majitelům PS5 dostane i postaršího obsahu ze série Half-Life a Cyberpunku 2077, který dosud poskytovala pouze PC verze.

Pro hráče, kteří mají s překonáváním terénu jakýkoli problém, bude dozajista osvěžením i přidání nových typů hraček. 

Prvně zde máme stacionární katapult, který po vystřelení přesune náklad o dříve netušenou vzdálenost. Dále exoskelet, jenž navýší hráčovu nosnost; spřáteleného Buddy Bota podporujícího mobilitu; a nakonec skokovou rampu, dávající další příležitost k ladnému překonání kaňonů i jam. Některá ze starších vozítek budou navíc volně k vyzkoušení i na závodním okruhu, kde vás tajemná Fragile pro změnu proškolí z vašich dovedností s ovladačem. 

Poslední důležitá změna, která byla oznámena, čítá vylepšení herního rozhraní a rozšíření online části o Friend Play a žebříček hráčů. Více o jednotlivých novinkách se máme dozvědět v brzké době.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama