Return to Monkey Island příští týden skutečně vyjde i na konzole PlayStation 5 a Xbox Series
i Zdroj: Terrible Toybox
Return to Monkey Island Novinka Return to Monkey Island příští týden skutečně vyjde i na konzole PlayStation 5 a Xbox Series

Return to Monkey Island příští týden skutečně vyjde i na konzole PlayStation 5 a Xbox Series

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 11. 2022 09:03

Včera jsme vás informovali o tom, že se povedená adventura Return to Monkey Island dostane do nabídky předplatného Xbox Game Pass. Podivoval jsem se nad tím, že byla v seznamu uvedena i konzole, kde hra kromě Switche potvrzena nebyla. To už ale neplatí, vydavatel Devolver Digital potvrdil, že hra 8. listopadu vyjde i na Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama

  • Return to Monkey Island vyjde 8. listopadu na Xbox Series a PlayStation 5

V úterý se tedy poslední kapitola putování legendárního piráta Guybrushe Threepwooda a jeho (ne)přátel podívá i na další platformy. Pokud máte k adventurám alespoň trochu blízko, rozhodně byste ji neměli minout. Jde totiž o zábavnou, kouzelnou a citlivě nadesignovanou záležitost vhodnou pro nostalgické fanoušky prvních dílů i nováčky.

Dle pár recenzí ze Switche je navíc hra i s konzolovým rozvržením v pohodě hratelná, i když se na PlayStationu a Xboxu musí obejít bez dotykového ovládání. Jen škoda, že hra zároveň nevyjde i na Xbox One a PlayStation 4, protože rozhodně nemá kdovíjaké nároky na hardware.

Zmíněného 8. listopadu se každopádně objeví v nabídce Game Passu, a to i na počítačích a v Cloudu. Zatím nebyla oznámena cena v klasické distribuci, na Switchi ale hra stojí 620 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama