Respawn Entertainment údajně tvoří singleplayerovou first-person střílečku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Respawn Entertainment údajně tvoří singleplayerovou first-person střílečku

Respawn Entertainment údajně tvoří singleplayerovou first-person střílečku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 1. 2022 12:49

Vývojáři ze studia Respawn Entertainment mají nyní plné ruce práce, energii investují hned do několika projektů. Kromě updatů k Apex Legends se pracuje na zatím nepotvrzeném pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order, nové informace nyní poukazují na další singleplayerovou hru.

Reklama

  • Autoři Apex Legends zřejmě pracují na novém projektu
  • AAA střílečka je ve fázi prototypu
  • Podle všeho nejde o značku Titanfall

O ní informoval magazín GamesBeat ve spojitosti s odchodem Mohammada Alaviho. Jako ředitel vývoje měl údajně na starost AAA first-person střílečku, která by se měla vyjímat unikátním stylem a důrazem na mobilitu. U někoho by tato slova mohla vzbudit podezření, že se za projektem skrývá další Titanfall, tak tomu ale ve skutečnosti není.

Alavi se v herní branži pohybuje skoro dvě dekády. Sedm let pracoval v infinity Ward, zbylé roky tvořil hodnoty v Respawnu, který zároveň pomáhal budovat. GamesBeat tvrdí, že se na výše zmíněném projektu bude pracovat i po jeho odchodu, následující rok by měl zůstat ve fázi prototypu, poté se přesune do plné produkce. EA nyní podle všeho předběžně počítá s tím, že hra vyjde nejpozději v roce 2025. 

Co tedy v nejbližší době čekat od studia Respawn? Zákulisní šuškanda naznačuje oznámení pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order, k němuž by mělo dojít ještě před zahájením letošní E3. I v tomto případě se však jedná o nepotvrzené informace.

Novinář naznačil, kdy dojde k oznámení pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order
i Zdroj: Hrej.cz

Novinář naznačil, kdy dojde k oznámení pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order

Studio Respawn Entertainment se i nadále věnuje battle royale akci Apex Legends, která má evidentně přednost před všemi…

7. 1. 2022 11:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama